My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Σούλης: Ευχαριστίες με αιχμές

“Η νέα σου επιλογή είναι εδώ”, καταλήγει στην μετεκλογική ευχαριστήρια δήλωσή του, ο Σούλης Καζαντζίδης, αφήνοντας αιχμές με εσωκομματικούς αποδέκτες.

soulis_kazantzidis1Συγκεκριμένα, υπογραμμίζει προς τους ψηφοφόρους του: “Περάσαμε μαζί από τις συμπληγάδες της παλαιοκομματικής νοοτροπίας. Δώσαμε μαζί έναν αγώνα, οκτώ μόλις ημερών και καταγράψαμε μια νέα, μια υγιή δυναμική. Δώσαμε μαζί έναν σκληρό, έναν άνισο αγώνα στον οποίο είχαμε απέναντί μας ένα κατεστημένο σύστημα, οχυρωμένο σε ιδιοκτησιακές αντιλήψεις και πεισματικά αρνητικό στην είσοδο νέων ανθρώπων στην πολιτική σκηνή της ΝΔ.”

Η δήλωση:

”Ευχαριστώ από βάθους καρδιάς τους αγωνιστές της ΝΔ  για την τιμητική ψήφο εμπιστοσύνης τους.

Τους ευχαριστώ γιατί άντεξαν στα δύσκολα, γιατί όρθωσαν το ανάστημά τους σε παντοειδείς πιέσεις και προέταξαν πάνω από όλα το καλό του τόπου και της ιστορικής μας παράταξης.

Περάσαμε μαζί από τις συμπληγάδες της παλαιοκομματικής νοοτροπίας.

Δώσαμε μαζί έναν αγώνα, οκτώ μόλις ημερών και καταγράψαμε μια νέα, μια υγιή δυναμική.

 Δώσαμε μαζί έναν σκληρό, έναν άνισο αγώνα στον οποίο είχαμε απέναντί μας ένα κατεστημένο σύστημα, οχυρωμένο σε ιδιοκτησιακές αντιλήψεις και πεισματικά αρνητικό στην είσοδο νέων ανθρώπων στην πολιτική σκηνή της ΝΔ.

Όλες αυτές οι αντιλήψεις και πρακτικές, που έχουν πληγώσει τους ψηφοφόρους και τα στελέχη της παράταξής μας, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι τελειώνουν.

Οι πολίτες του νομού μας δεν εκβιάζονται ούτε υποκύπτουν σε άτεχνα διλήμματα. Οι πολίτες του νομού μας έχουν και μνήμη και κρίση.

Στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου έκαναν τη νέα τους επιλογή, ανέδειξαν στο προσκήνιο τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις του τόπου μας.

Τους ευχαριστώ θερμά και τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι κοντά τους και την επόμενη ημέρα. Ο καθείς εφ ω ετάχθη.

Το Πολιτικό μου Γραφείο θα είναι ανοιχτό για όλους τους συμπολίτες μου. Ξεκινάμε μαζί για να αγωνιστούμε με δύναμη και πάθος  για το νομό Κιλκίς  για να αναδιατάξουμε τις αξίες της ιστορικής μας παράταξης και να ξαναδώσουμε στον απογοητευμένο σήμερα νεοδημοκράτη το θάρρος, την ελπίδα και τη στήριξή μας.

Η νέα σου επιλογή είναι εδώ.”

Σχόλια
One Response to “Σούλης: Ευχαριστίες με αιχμές”
  1. Ο/Η Lena λέει:

    Για κρυφτείτε να μην σας ξαναδούμε. Αν ειστε εσεις Νεα Δημοκρατία….τί να πω… σας πήρε η κατρακύλα και ανακουφίστηκε ο κόσμος.Για κλειστε μια στημενη συνεντευξη στη Νεριτ και να κανετε και τον αποχαιρετισμό, ανάξιοι! Ανεπαρκείς! Ακραίοι! Για εξαφανιστείτε στο Δίκτυα 21. Μόνο για εκεί είστε, πουθενά αλλού! Αποτυχημένοι!

Σχολιάστε