My Twitter Feed

26 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πήρε εξιτήριο ο κ. Εμμανουήλ -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Αναρτήθηκαν οι δασικοί χάρτες -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Γουμένισσα: Τα μεγάλα αιτήματα -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Ξανά σε μονοψήφιοι νούμερο -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Δ. Κυριακίδης σε κέντρα εμβολίων -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Πιάσαμε πάλι διψήφιο αριθμό -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Δικηγόροι: Φτάνουν λόγια και ευχές -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αντικυβερνητικά βέλη από πέντε -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Σούλης: Είδε Κυριάκο – Σαμαρά

mitsotakis-kazantzidisΠεριοδεία στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο Αναστάσιος Καζαντζίδης το περασμένο Σαββατοκύριακο 17 & 18 Σεπτεμβρίου 2016, επί τη ευκαιρία της παρουσίας του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στη συμπρωτεύουσα, όπου και παρουσιάσθηκε το κυβερνητικό πρόγραμμα για έξοδο από την κρίση.

Ο κ. Καζαντζίδης συναντήθηκε με βουλευτές αλλά και με πληθώρα στελεχών όλων των βαθμίδων του κόμματος. Στις επαφές του αυτές εξέχουσα θέση λαμβάνει ασφαλώς η συνάντηση του με τον σημερινό αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη δεξίωση που εδόθη προς τιμήν των ανθρώπων του τύπου στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλλάς, όπου και είχαν ολιγόλεπτη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

kikilias-kazantzidis-samarasΣυναντήθηκε επίσης με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο τον συνδέει πολύχρονη φιλία, καθώς και με τον βουλευτή Α΄ Αθηνών και πρώην υπουργό, Βασίλη Κικίλια, υπεύθυνο σήμερα του Τομέα προσφυγικού/μεταναστευτικού, για το οποίο και συζήτησαν εκτενώς στην συνάντηση τους.

Το βράδυ του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου παραβρέθηκε στην εκδήλωση της εφημερίδος “Παραπολιτικά”, όπου και είχε την ευκαιρία να δει και να χαιρετίσει τον καλό του φίλο Γ. Κουρτάκη, διευθυντή.

Για τις δηλώσεις Φίλη

Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Καζαντζίδης αναφέρει τα εξής:

“Με αφορμή τις απαράδεκτες και υβριστικές δηλώσεις του Υπουργού Ν. Φίλη για το ρόλο της Εκκλησίας στην Κατοχή και στη Δικτατορία ο κ. Καζαντζίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: Για άλλη μία φορά ο γνωστός κ. Φίλης προκαλεί με τις δηλώσεις του τον Ελληνισμό. Η κατάπτωση του Υπουργού αποδεικνύει τα λεγόμενα μας όλο αυτό το διάστημα ότι πρόκειται για έναν άκρως επικίνδυνο και ανιστόρητο άνθρωπο ο οποίος με τις εμφανίσεις του έχει έναν μόνο στόχο, να κερδίζει απλώς τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν.

Δεν μπορεί αλλιώς να εξηγηθεί ποια σκοπιμότητα εξυπηρετούν οι κάθε τόσο αήθεις και άθλιες επιθέσεις που κάνει με τα λεγόμενα του ο θαυμαστής του Κεμάλ Ατατούρκ κατά της Ορθοδοξίας που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνισμού. Ο κ. Φίλης ας γνωρίζει όμως τούτο, με τις συνεχείς αναφορές και εμφανίσεις του δεν καταφέρνει τίποτε άλλο πέραν του ότι να μας υπενθυμίζει ότι οι απόψεις του απηχούν σε μια απειροελάχιστη μειονότητα η οποία δεν έχει καμιά μα καμιά σχέση με την πραγματικότητα.”

Σχολιάστε