My Twitter Feed

18 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Σκουριές: Μέτρα νομιμότητας

lafazanisΓια λήψη των απαραίτητων αποφάσεων «με γνώμονα την προάσπιση της νομιμότητας» δεσμεύθηκε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, αναφορικά με την επένδυση στις Σκουριές.

Σε συνάντηση που είχε με μέλη της επιτροπής αγώνα κατά της εξόρυξης χρυσού, εμφανίστηκε αποφασισμένος να εξετάσει το ζήτημα των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική με γνώμονα «την προάσπιση της νομιμότητας, την προστασία του περιβάλλοντος και τη διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης».

metalleia-001Για τον σκοπό αυτόν διαβεβαίωσε ότι θα ληφθούν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα και οι απαραίτητες αποφάσεις και πρόσθεσε πως το κάθε βήμα που θα κάνει το υπουργείο προς την κατεύθυνση αυτή θα είναι «στέρεο, τεκμηριωμένο και αποτελεσματικό».

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της επιτροπής αγώνα υποστήριξαν ότι η Ελληνικός Χρυσός προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα στις Σκουριές, στηριζόμενη σε αποφάσεις αδειοδότησης της προηγούμενης κυβέρνησης, τον οποίων τη νομιμότητα αμφισβητούν.

rthess.gr

Σχολιάστε