My Twitter Feed

18 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Σκληρή επίθεση Βορίδη σε ΣΥΡΙΖΑ – Τσίπρα

Περί τα 200 άτομα συγκεντρώθηκαν χθες (Τετάρτη) βράδυ στη Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς για ν` ακούσουν τον υποψήφιο βουλευτή της ΜΔ, Μάκη Βορίδη, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κόμματος στο νομό μας.

Βέβαια, η συντριπτική πλειοψηφία των συγκεντρωθέντων ήταν τοπικά στελέχη της ΝΔ κι εκλεγμένοι σε διάφορους φορείς, που με την παρουσία τους έκαναν το κομματικό τους καθήκον ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής.

Τον κ. Βορίδη προσφώνησε ο πρόεδρος την ΝΟΔΕ Κιλκίς, Δημ. Ιωακειμίδης, ενώ στην εξέδρα πλαισίωναν τον πρώην υπουργό οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού μας, Γ. Γεωργαντάς, Σ. Τσιτουρίδης, Θ. Πασσαλίδης, Ελ. Δημητριάδου και Δ. Αιδινίδης.

Στην ομιλία του ο κ. Βορίδης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του κόμματός του, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της το αφιέρωσε σε μια ιδιαίτερα σκληρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλ. Τσίπρα. Κεντρικό σημείο των καυστικών του αναφορών ήταν η επίκληση του κινδύνου της εξόδου της χώρας απ` το ευρώ και η συνακόλουθη χρεοκοπία της.

Πριν απ` τη συγκέντρωση του Κιλκίς, ο κ. Βορίδης επισκέφτηκε το Πολύκαστρο, όπου είχε συνάντηση με τοπικά στελέχη της ΝΔ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας.

Σχολιάστε