My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Σκηνικό έντασης σε Ειδομένη

Σκηνικό έντασης επικρατεί μεταξύ προσφύγων στην Ειδομένη μετά την είδηση του θανάτου του Σύρου πρόσφυγα που είχε τραυματισθεί σοβαρά στο κεφάλι από όχημα της αστυνομίας την περασμένη Δευτέρα.

eidomeni-astynomia-001Ο 40χρονος πρόσφυγας είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε.

Την είδηση του θανάτου του Σύρου πρόσφυγα, οι εικόνες του σοβαρότατου τραυματισμού του οποίου είχαν κάνει το γύρο του κόσμου, επιβεβαίωσε μέσω Twitter και ο εκπρόσωπος του Συντονιστικού Οργάνου για το Προσφυγικό, Γιώργος Κυρίτσης.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο 40χρονος τραυματίστηκε «ενώ εκτελούσε εργασίες εξωτερικά της σκηνής του, έχασε την ισορροπία του και κατά την πτώση του στο έδαφος επέπεσε στην πλαϊνή πλευρά διερχόμενου αστυνομικού οχήματος (σ.σ. τύπου βαν), το οποίο οδηγούσε 46χρονος αστυνομικός».

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του πρόσφυγα, επικράτησε ένταση και οι πρόσφυγες και μετανάστες επιτέθηκαν με πέτρες στο όχημα, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Για τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Επεισόδια μεταξύ προσφύγων

Χθες (Παρασκευή) το βράδυ, Αφγανοί επιτέθηκαν σε Πακιστανούς με αυτοσχέδια μαχαίρια και άλλα αντικείμενα, για άγνωστη αφορμή, στον καταυλισμό κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της Ειδομένης.

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, στα οποία παρασχέθηκαν επιτόπου οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, δύο από τους τραυματίες χρειάστηκε να μεταφερθούν στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου.

Νωρίτερα το απόγευμα, στην εθνική οδό Αθηνών-Ευζώνων, κοντά στους Εύζωνοι, Αφγανοί και Πακιστανοί συνεπλάκησαν με ξύλα, μ` αποτέλεσμα ένας τραυματίας να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Κιλκίς.

Και για τα δύο περιστατικά η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση.

 

Σχολιάστε