My Twitter Feed

21 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Σκάνδαλο το έργο της Αρτζάν!

koulinas-takis“Το έργο της Αρτζάν ήταν εξ` αρχής λάθος σχεδιασμένο. Φτιάξανε σχέδια επί χάρτου και μελέτες μακριά απ` τη περιοχή μας κλεισμένοι στα γραφεία τους, με αποτέλεσμα να έχουμε τώρα όλα αυτά τα προβλήματα”.

Η δήλωση-σοκ, με βάση την οποία το πολυδάπανο έργο μπορεί να χαρακτηριστεί σκανδαλώδες, ανήκει στον πρώην δήμαρχο Πολυκάστρου και αντιδήμαρχο Παιονίας, Τάκη Κουλίνα, και έγινε σε σημερινή του (Τετάρτη) συνέντευξη στο ΡΑΔΙΟ – ΕΠΙΛΟΓΕΣ 102,8.

artzan-amatovoΠεριγράφοντας την τραγική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί απ` τις συνεχείς βροχοπτώσεις των ημερών, ο κ. Κουλίνας είπε ότι το ύψος του νερού στη λίμνη Αρτζάν φτάνει πλέον σε πρωτοφανή ύψη, με τα “νησάκια” της και τ` αναχώματα να `χουν εξαφανιστεί. Παράλληλα τα νερά άγγιξαν την ΠΑΘΕ νότια του Πολυκάστρου, ενώ βορειότερα προς τους Ευζώνους βρίσκονται στο ύψος των αμυγδαλεώνων. Όσο για την περιοχή της Ν. Καβάλας, παρατηρούνται συγκεντρώσεις υδάτων που φτάνουν σε ύψος τα δυο μέτρα και απειλούν άμεσα τον οικισμό σε περίπτωση που οι βροχοπτώσεις συνεχιστούν.

Όσο για τις πρωτοφανείς καταστροφές που εκτιμάται ότι προκλήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή, ο κ. Κουλίνας τόνισε ότι εγκυμονούν κίνδυνο για φτωχοποίηση της ευρύτερης περιοχής, η οικονομία της οποίας στηρίζεται στην αγροτική παραγωγή.

Οι καταστροφές σε δεκάδες χιλιάδες στρέμματα με βαμβάκια, σιτάρια και τριφύλλια, είναι ολοκληρωτική, ενώ αν δεν ληφθούν μέτρα θα βρεθούν στον “αέρα” κι οι καλλιέργειες του επόμενου έτους.

Ο κ. Κουλίνας έκανε επίσης λόγο για ανάγκη άμεσης αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν σε δρόμους, γέφυρες κλπ, ενώ ζήτησε να κηρυχθεί η περιοχή του Δήμου Παιονίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι αυτές τις μέρες λειτούργησε …ως εκ θαύματος το αντλιοστάσιο της Σιταριάς, περιορίζοντας έτσι τις επιπτώσεις των πλημμυρών, γεγονός που έκανε τον κ. Κουλίνα να ζητήσει τον καταλογισμό ευθυνών για τη μη λειτουργία του αντλιοστασίου μέχρι τώρα.

Σχολιάστε