My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Σιωνίδης: Πλούσια δραστηριότητα

O δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης θα συμμετάσχει την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στις ενημερωτικές διεργασίες της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας των Περιφερειών και των Πόλεων, στις Βρυξέλες, προσκεκλημένος της ευρωβουλευτού κ. Μαρίας Σπυράκη.

Είναι η δεύτερη φορά που η ευρωβουλευτής τον προσκαλεί στις Βρυξέλλες, αφού τον Απρίλιο του 2016 είχε συμμετάσχει σε ημερίδα για χρηματοδοτικά προγράμματα με την ιδιότητα του αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Αντιπλημμυρικά

Η αντιπλημμυρική προστασία, με καθαρισμούς φρεατίων, τσιμενταυλάκων και παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία, τώρα που ξεκινά η συλλογή καστάνου και βάμβακος, καθώς και η περίοδος οργώματος και σποράς, είναι οι άμεσες προτεραιότητες του Δήμου Παιονίας.

Αυτό αποφασίστηκε στην διευρυμένη εκτελεστική επιτροπή του Δήμου που συνεδρίασε την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, στην οποία συμμετείχαν εκτός του δημάρχου και των αντιδημάρχων, οι τρεις πρόεδροι των νομικών προσώπων του δήμου.

Ίδρυμα Λασκαρίδη

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου οι εκπρόσωποι του ιδρύματος Λασκαρίδη, Αγγελική Κοσμοπούλου, Πέγκυ Ξηροταγάρου και Ιωάννης Κουρτίδης, πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στον κ. Σιωνίδη .

Το ίδρυμα Λασκαρίδη στάθηκε αρωγός του δήμου την περίοδο της μεγάλης έξαρσης του προσφυγικού και η συνάντηση εστίασε στις δυνατότητες που προκύπτουν για κοινές δράσεις και περαιτέρω συνεργασία.

Σύλλογος Γραμμάτων και Τεχνών Αξιούπολης

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου η πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου γραμμάτων και τεχνών Αξιούπολης πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο Παιονίας.

Στην ολιγόλεπτη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την συνεργασία του συλλόγου με τον δήμο.

Ευαισθησία

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα περιβαλλοντικής ευαισθησίας και εταιρικής ευθύνης είχαμε πρόσφατα στο Πολύκαστρο όπου δύο επιχειρηματίες, ο Αναστάσιος Μιχαϊλίδης (καφετέρια ABC) και ο Παναγιώτης Αβραμίδης (καφετέρια ΑΝΤΙΚ) προσέφεραν τα απαραίτητα ειδικά υλικά προκειμένου ο καθαρισμός τον οποίο πραγματοποιούσε η υπηρεσία καθαριότητος στο σιντριβάνι και στο ποταμάκι της κεντρικής πλατείας να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η υπηρεσία καθαριότητος ευχαριστεί και τους δύο επιχειρηματίες για την προσφορά τους.

Επίσκεψη Ελληνικής Λύσης

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου οι πολιτευτές του κόμματος Ελληνική Λύση Παρθένα Σαββίδου και Γιάννης Κεμετσετσίδης επισκέφτηκαν τον δήμαρχο κ. Σιωνίδη στο δημαρχείο του Πολυκάστρου προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην δομή της Ν. Καβάλας και στον δήμο γενικότερα με την παραμονή προσφύγων και μεταναστών.

Σχολιάστε