My Twitter Feed

8 Νοεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σιωνίδης εναντίον διοικητή ΓΝΓ! -

Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου, 2021

Το χειρότερο Σ/Κ της πανδημίας! -

Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου, 2021

Η συνάντηση φίλων Γ. Παπανδρέου -

Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου, 2021

Νέα μέτρα για είσοδο σε υπηρεσίες -

Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου, 2021

Άφαντοι ακόμα, 37 καθηγητές -

Σάββατο, 6 Νοεμβρίου, 2021

Συνάντηση για τον Γ. Παπανδρέου -

Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου, 2021

Κορωνοϊός: 90 τα νέα κρούσματα -

Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου, 2021

Δωρεάν τεστ για τον κορωνοϊό -

Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου, 2021

Σιωνίδης εναντίον διοικητή ΓΝΓ!

Σε μια επικριτική δήλωση εναντίον του διοικητή του Νοσοκομείου Γουμένισσας, Ηλία Ζάχαρη, προέβη ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του πρώτου.

“Η διοίκηση του νοσοκομείου θα πρέπει να συμμεριστεί τις αγωνίες και την ανησυχία των κατοίκων μας, που προς το παρόν εκφράζονται μέσω των θεσμικών φορέων του τόπου”, υπογραμμίζει ο κ. Σιωνίδης, προσθέτωντας: “Θεωρώ ατυχή και προσβλητική την έκφραση που χρησιμοποίησε ο διοικητής του νοσοκομείου Γουμένισσας για Αντιδήμαρχο του δήμου Παιονίας και τον καλώ να την αποσύρει”.

Ως γνωστό, ο κ. Ζάχαρης προέβη τελευταία σε μια προκλητική δήλωση, στην οποία μεταξύ άλλων τόνιζε: “Όσοι λέτε διάφορα για το Νοσοκομείο Γουμένισσας, ελάτε να αντιπαραθέσουμε τα επιχειρήματά μας. Αν κοτάτε, διότι μπόι έχουν πολλοί, ανάστημα θα δούμε…”.

Στη πρόκληση απάντησαν άμεσα παράγοντες της ΔΕ Γουμένισσας μεταξύ των οποίων κι ο αντιδήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Τζούρτζος, με αποτέλεσμα να αναμένεται τώρα το ιδιόμορφο ντιμπέϊτ!

Η δήλωση του κ. Σιωνίδη έχει ως εξής:

“Οι δημόσιες δηλώσεις και οι αντεγκλήσεις που είδαν τελευταία το φως της δημοσιότητας, δεν εξυπηρετούν τον «κοινό σκοπό» όλων, που είναι η αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου Γουμένισσας προς τους κατοίκους της Παιονίας.

Το νοσοκομείο Γουμένισσας είναι δομικό στοιχείο της νεότερης ιστορίας του τόπου μας , εξυπηρετεί εδώ και δεκαετίες τους κατοίκους και ο δήμος θεσμικά και ουσιαστικά δεν μπορεί να δεχτεί την οποιαδήποτε υποβάθμιση του.

Η διοίκηση του νοσοκομείου θα πρέπει να συμμεριστεί τις αγωνίες και την ανησυχία των κατοίκων μας, που προς το παρόν εκφράζονται μέσω των θεσμικών φορέων του τόπου.

Η μέχρι τώρα, καλή συνεργασία με την διοίκηση του νοσοκομείου πρέπει να διαφυλαχτεί γιατί τα προβλήματα του νοσοκομείου χρειάζονται λύσεις , οι κάτοικοι χρειάζονται υπηρεσίες και οι αντεγκλήσεις δεν οδηγούν πουθενά.

Θεωρώ ατυχή και προσβλητική την έκφραση που χρησιμοποίησε ο διοικητής του νοσοκομείου Γουμένισσας για Αντιδήμαρχο του δήμου Παιονίας και τον καλώ να την αποσύρει.”

Θα πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι εκπροσωπούμε φορείς και θεσμούς. Οι πολίτες αναμένουν από εμάς συνεννόηση και αποτελέσματα.”

Σχολιάστε