My Twitter Feed

27 Ιουλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Στον ΟΠΕΚΕΠΕ ο Γ. Γεωργαντάς -

Τετάρτη, 27 Ιουλίου, 2022

Η ΝΕ Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ καταδικάζει -

Τετάρτη, 27 Ιουλίου, 2022

Νέος συνεδριακός χώρος σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιουλίου, 2022

Για τη τουριστική προβολή Παιονίας -

Τρίτη, 26 Ιουλίου, 2022

67 προσλήψεις για καθαριότητα -

Σάββατο, 23 Ιουλίου, 2022

Συγχαρητήρια από την Κεραμέως -

Παρασκευή, 22 Ιουλίου, 2022

Στον «αυτόματο πιλότο» η πανδημία -

Παρασκευή, 22 Ιουλίου, 2022

Η μείωση πληθυσμού στη Παιονία -

Πέμπτη, 21 Ιουλίου, 2022

Σημαντικές επαφές Μηνά στην Αθήνα

Στην Αθηνα βρεθηκε την Δευτερα 25 Ιουλιου ο προεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ, Μηνας Παπαδοπουλος, οπου ειχε σειρα επαφων ξεκινωντας απο το Μεγαρο Μαξιμου με τον γενικο διευθυντη του πρωθυπουργου κ. Δημητριαδη, όπου παρουσίασε την γενικη εικονα του νομου σε ολους τους τομεις.

Στη συνέχεια, στο υπουργειο Πολιτισμου με την Υπουργο κ. Μενδωνη εγινε ο απολογισμος της προσφατης επισκεψης της στο νομο μας και συζητήθηκαν οι προοπτικες νεων παρεμβασεων στα πολιτιστικα δρωμενα του νομού.

Στο υπουργειο Αθλητισμου με τον υπουργο κ. Αυγενακη, έγινε ενημέρωση για την πορεια του Μητρωου των αθλητικων σωματειων και συζητήθηκαν θεματα προπονητων ποδοσφαιρου και οι κερκίδες του Δημοτικου Σταδιου Κιλκις, ενω γνωστοποιήθηκε ότι μεσα στον Αυγουστο θα επισκεφθει την Γουμενισσα.

Τελευταιος σταθμος ήταν τα κεντρικα του κομματος, οπου ειχε συνεργασια μιας ωρας με τον γραμματεα οργανωτικου κ. Κονταδακη σε οργανωτικα θεματα. Στον προγραμματισμο, εως την ΔΕΘ προβλεπεται να επισκεφθουν το νομο μας υπουργοι, ξεκινωντας με την υφυπουργο Τουρισμου κ. Ζαχαρακη την Πεμπτη απο την Παιονια, και πρωτη προτεραιοτητα τον Υπουργο Υγειας κ. Πλευρη.

Σχολιάστε