My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Σε τουρνουά σχολές ποδοσφαίρου

Του Κιλκισιακού και της Κρηστώνης.

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού έλαβε μέρος τη Κυριακή στο τουρνουά της Α.Ε. Πολυκάστρου, στο οποίο συμμετείχαν επίσης ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης και ο Εθνικός Αξιούπολης.

Τα παιδιά το χάρηκαν με τη ψυχή τους, καθώς μέσα σε ένα όμορφο ποδοσφαιρικό γήπεδο, και με καλό καιρό, φρόντισαν να χαρίσουν πλούσιο θέαμα στους ανθρώπους που παρευρέθηκαν.

Οι Παίδες του Σπύρου Ματεντζίδη δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα στους δύο αγώνες που έδωσαν με την Α.Ε. Πολυκάστρου και τον Εθνικό Αξιούπολης.

Με δύο τέρματα των Γιάννη Ζιούτα και Νίκου Μουτσουρίδη και ένα του Ανδριανού Πεπεγιάννη πήραν τη νίκη με 5 – 1.

Αν και έπαιξαν αμέσως και δεύτερο παιχνίδι, δε συνάντησαν προβλήματα και επιβλήθηκαν με 3-1 του Εθνικού Αξιούπολης με τον Νίκο Μουτσουρίδη να σημειώνει χατ-τρικ, και τον τερματοφύλακα Γιώργο Σμιάρη να αποκρούει πέναλτι.

Οι Προπαίδες δε τα κατάφεραν και γνώρισαν τρεις ήττες από ΑΕΠ, Εθνικό και Κρηστώνη.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής το τμήμα Τζούνιορ του Σέβου Σεβαστόπουλου χωρίστηκε σε δύο ομάδες, βάσει της ώρας που έρχονται τα παιδιά στις προπονήσεις.

Και οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλή απόδοση, βελτιώνονται χρόνο με το χρόνο, και δείχνουν πως ήρθε η ώρα για ακόμη πιο δυνατά τεστ.

Μαζική συμμετοχή και στα Προτζούνιορ της Ελένης Μουρατίδου. Τα περισσότερα παιδιά σε αυτό το τμήμα αγωνίζονται για πρώτη χρονιά φέτος, όμως δείχνουν το ταλέντο τους και με το παραπάνω.

Τέλος όμορφη παράσταση έδωσαν και τα Μπαμπίνι του Γιώργου Βέργου, που μαζί με τους άλλους μικρούς αθλητέων των υπολοίπων ομάδων, ήταν η ευχάριστη νότα των αγώνων!

Τη Κυριακή αναμένεται νέα εξόρμηση καθώς η άνοιξη έχει μπει για τα καλά, και τα σαββατοκύριακα από εδώ και πέρα θα είναι γεμάτα ποδόσφαιρο για τους λιλιπούτειους αθλητές του Κιλκισιακού.

Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Την Κυριακή 5 Μαρτίου τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ συνέχισαν τους φιλικούς αγώνες .

Μέσα σε μια πολύ ωραία  ατμόσφαιρα οι μικροί μας ποδοσφαιριστές το χάρηκαν με την ψυχή τους διασκέδασαν  έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό  και έδωσαν ραντεβού και για άλλες τέτοιες όμορφες στιγμές .

Οι μικροί μας ποδοσφαιριστές  αντιμετώπισαν τις ομάδες του Πολυκάστρου,Κιλκισιακού,& ΕΘΝΙΚΟΥ Αξιούπολης παρατάσοντας τρία από τα πέντε τμήματα του.Τα τμήματα που συμμετείχαν ήταν  Προπαίδες,Junior,Bambini.

Η Ακαδημία μας & ο Τεχνικός Διευθυντής-προπονητής Toni Gonzalez τονίζουν ιδιαίτερα  <<Σαν Ακαδημία δεν ενδιαφερόμαστε για τα αποτελέσματα των τμημάτων,η φιλοσοφία μας είναι να διδάξουμε το σωστό ποδόσφαιρο με στόχο την βελτίωση των ποδοσφαιριστών μας αλλά και την διαπεδαγώγηση και την δημιουργία σωστών χαρακτήρων>>.

Η Ακαδημία ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ ευχαριστεί την ΑΕ Πολυκάστρου για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην Ακαδημία μας.

 

Σχολιάστε