My Twitter Feed

21 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Σε σχολή uefa A΄ ο Γ. Πελίδης

Στην σχολή ποδοσφαίρου uefa A΄ της δεύτερης φάσης, που διεξήχθη το διάστημα 14/25.05.2018 στην Κατερίνη, βρέθηκε ο Κιλκισιώτης προπονητής ποδοσφαίρου Πελίδης Γιώργος.

Με την παρακολούθηση της σχολής αυτής έκλεισε ο κύκλος σπουδών της σχολής uefa A΄. Πριν λίγες μέρες παρακολούθησε τις εργασίες και νέες έρευνες που παρουσιάζονται ως νέες τάσεις στην σύγχρονη προπονητική και στο σύγχρονο ποδόσφαιρο από την Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος.

Ο κύριος Πελίδης είναι επαγγελματίας προπονητής ποδοσφαίρου και το διάστημα αυτό συνεργάζεται με το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων.

Είναι γυμναστής με Ειδικότητα Ποδόσφαιρο και Πτυχιούχος Προπονητής Ποδοσφαίρου UEFA C΄Β΄ και ολοκλήρωσε τις δύο φάσεις του uefa A΄ ομιλεί 2 γλώσσες. Κατέχει πιστοποίηση χρήσης υπολογιστών , πιστοποίηση στην αξιολόγηση της απόδοσης των ποδοσφαιριστών ( PERFORMANCE ANALYSIS ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, γνωρίζει την χρήση νέων εφαρμογών για ανάλυση από πλατφόρμες δεδομένων.

Δήλωσε :‘’Το σύγχρονο ποδόσφαιρο απαιτεί την συνεχή παρακολούθηση , ενημέρωση και αναβάθμιση των γνώσεων των προπονητών τόσο για τις αναπτυξιακές ηλικίες όσο και για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, με την λειτουργία αυτή θεωρώ ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αναδειχθούν νέοι έλληνες προπονητές, οι οποίοι θα αναδείξουν και θα υποστηρίξουν κορυφαίους ποδοσφαιριστές να ανταποκρίνονται στο σύχρονο ποδόσφαιρο’’.

Στη φωτογραφία,  με τον Λουκά Καραδήμο και τον Βασίλη Μπορμόκη, που φοίτησαν το ίδιο διάστημα στην σχολή της Κατερίνης.

Σχολιάστε