My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Σε συνάντηση για Νεολαία

georgantas brussels1Στο άτυπο γεύμα εργασίας των Υπουργών Νεολαίας  Ελλάδας, Ιταλίας, Λετονίας και Λουξεμβούργου  και των εκπροσώπων από fora της ευρωπαϊκής νεολαίας, στις Βρυξέλλες συμμετείχε χθες Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, ο υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Γεωργαντάς, μετά από πρόσκληση της Ιταλικής Προεδρίας και της Γενικής Γραμματείας του Συμβουλίου της  Ε.Ε.

Στην τοποθέτησή του για το θέμα της εθελοντικής  και πολιτικής υπηρεσίας των νέων σημείωσε ότι ” Η Ελληνική Κυβέρνηση είναι πρόθυμη αλλά και προσανατολισμένη  στην υιοθέτηση των προτάσεων , που αναπτύχθηκαν κατά τον διαρθρωμένο διάλογο της πολιτικής για τη νεολαία, εφόσον συμβάλλουν στην απασχολησιμότητα των νέων και στην κοινωνική συνοχή.”

Αμέσως μετά, ο κ. Γεωργαντάς παρέστη στο συμβούλιο Υπουργών αρμόδιων για τα θέματα Νεολαίας . Εκεί, συνοδευόμενος από τον πρέσβη της Ελλάδας στις Βρυξέλλες κ. Παπασταύρου, έκανε λόγο για την αδήριτη ανάγκη αποκατάστασης  του κλονισμού της εμπιστοσύνης των νέων απέναντι στα θεσμικά ευρωπαϊκά όργανα , ως προϋπόθεση για την αντιμετώπιση των κοινωνικό -οικονομικών προκλήσεων και για τον σχεδιασμό στοχευμένων πολιτικών για τους νέους.

Σχολιάστε