My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

“Συναγερμός” στα νοσοκομεία

*Σύσκεψη στο Νοσοκομείο Κιλκίς.

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας έχουν τεθεί τα νοσοκομεία των νομών Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας και Ημαθίας, καθώς έντονο προβληματισμό έχουν προκαλέσει οι εστίες υπερμετάδοσης του κορονοϊού στη περιοχή αυτή της Κ. Μακεδονίας.

Η σχετική εντολή για τα νοσοκομεία των νομών αυτών, για τους οποίους ως γνωστό ανακοινώθηκαν χθες Πέμπτη ειδικά περιοριστικά μέτρα, δόθηκε από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια στους διοικητές της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτη Μπογιατζίδη και της 4ης Δημήτρη Τσαλικάκη, καθώς και στον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα. Παράλληλα, θα ενταθούν και οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ στις συγκεκριμένες περιοχές.

Χθες Πέμπτη πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Υγείας σύσκεψη για τη περιοχή, με τη συμμετοχή του γ.γ. Δημόσιας Υγείας Παναγιώτη Πρεζεράκου, του γ.γ. Υπηρεσιών Υγείας Γιάννη Κωτσιόπουλου, και του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, στην οποία αναλύθηκαν τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί έπειτα από τη γνωστή συρροή κρουσμάτων.

Σύσκεψη στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Νοσοκομείο του Κιλκίς, λόγω των έκτακτων μέτρων τα οποία έχουν αποφασιστεί για την ΠΕ Κιλκίς, μετά τα τελευταία κρούσματα.

Εκτός από τον υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά, στη σύσκεψη συμμετείχαν ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικάκης, ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς Ηλίας Ζάχαρης και ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας Ανέστης Καρανικόλας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα και τον διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς Γιάννη Ανδρίτσο.

Σχολιάστε