My Twitter Feed

5 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Σε δυο χρονια θα παραδοθει η Αυστροελληνικη

Στο τέλος του 2013 θα παραδοθεί ανακαινισμένη η Αυστροελληνική Καπναποθήκη του Κιλκίς. Αυτό προβλέπει η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Κιλκίς και της αναδόχου εταιρείας “Αμπατζής-Στομαχόπουλος Α.Τ.Ε. (ΑΣ Κατασκευαστική ΑΤΕ)”, που υπεγράφη την περασμένη Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου.

Οι εργασίες κατασκευής στο ιστορικό διατηρητέο μνημείο της πόλης, όπως έχει χαρακτηριστεί, θα ξεκινήσουν στο αμέσως προσεχές διάστημα. Το έργο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ. Η “ΑΣ Κατασκευαστική ΑΤΕ” αναδείχθηκε ανάδοχος στον ανοικτό διαγωνισμό που διεξήχθη τον περασμένο Οκτώβριο, με ποσοστό έκπτωσης 44,32%, η οποία ανακαθόρισε τον προϋπολογισμό του έργου στο 1.5 εκατ. ευρώ με ΦΠΑ.

Στο κτίριο της Αυστροελληνικής Καπναποθήκης που βρίσκεται στην οδό Ν. Παναγιώτου, όπως προβλέπεται στη σύμβαση, θα διαμορφωθούν χώροι για τη φιλοξενία της Φιλαρμονικής του Δήμου, διαφόρων περιοδικών εκθέσεων και μουσείου καπνού, καθώς και πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Δήμου, όπως τα εργαστήρια φωτογραφίας, ζωγραφικής, κεραμικής και αγιογραφίας του ΟΠΟΝΓΑ.

Σχολιάστε