My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΕΟ: Έναρξη της Οδηγικής χρονιάς

Από το τοπικό τμήμα Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (ΣΕΟ) εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ξεκινάμε τη νέα οδηγική μας χρονιά. Μια νέα οδηγική χρονιά με όραμα και στόχους για τις Ομάδες μας, το Τοπικό μας Τμήμα και τον τόπο μας. Ο ενθουσιασμός και η πίστη στη δουλειά μας, μάς δίνουν πάντα φτερά και δύναμη για νέες δράσεις.

Οι Οδηγικές Ομάδες διακρίνονται σε «Αστέρια» (5-7 ετών), «Πουλιά» (7-11 ετών), «Οδηγούς» (11-14 ετών), «Μεγάλους Οδηγούς» (14-17 ετών).

Τα παιδιά μέσα στις Οδηγικές Ομάδες αποκτούν γνώσεις, ικανότητες και συμπεριφορές που χαρακτηρίζουν έναν ενεργό, χρήσιμο και ευτυχισμένο πολίτη, που σέβεται τους συνανθρώπους του και το φυσικό περιβάλλον. Η Οδηγική ζωή δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά και νέους να βιώσουν τα αγαθά των συμμετοχικών δημοκρατικών διαδικασιών, αναδεικνύοντας τον Οδηγισμό σε ένα αξεπέραστο σχολείο δημοκρατικής και κοινωνικής αγωγής.

Για το ξεκίνημά μας αυτό, προσκαλούμε τους φίλους μας να έρθουν στην παρέα μας την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020, στις 11:00 στην Εστία μας,  για τον καθιερωμένο Αγιασμό και βέβαια πολύ παιχνίδι.

Η διεύθυνσή μας είναι: Μεσημβρίας & Γ.Αργυρίου γωνία, Κιλκίς

E-mail: ttkilkis@seo.gr

Πληροφορίες/Εγγραφές στο τηλ. 697 195 6511 Κατερίνα Χατζησταύρου/Τοπ. Έφορος.

Οι συγκεντρώσεις και οι δραστηριότητές μας θα γίνονται στον αύλειο χώρο της Εστίας μας, ακολουθώντας τα μέτρα προστασίας και απόστασης. Όταν πια οι καιρικές συνθήκες θα είναι αρκετά δύσκολες και δεν θα το επιτρέπουν, θα κάνουμε τις συγκεντρώσεις μέσα στην Εστία, με αυστηρή χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων.

 Έχουμε δε μεριμνήσει ώστε η Εστία να είναι συνεχώς εφοδιασμένη με όλα τα απαραίτητα είδη ατομικής υγιεινής (σαπούνι, αλκοολούχο διάλυμα, αντισηπτικό, χαρτομάντιλα), για χρήση από όλους μετά από κάθε δραστηριότητα, καθώς και για τον καλό αερισμό και καθαριότητα των χώρων.»

Σχολιάστε