My Twitter Feed

19 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Σεμινάριο του ΚΕΘΙ στο Κιλκίς

Tο Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) του Υπουργείου Εσωτερικών, στο πλαίσιο του Έργου «Αποκεντρωμένες  δράσεις  για την ευαισθητοποίηση αιρετών ή υποψηφίων γυναικών σε θέματα ισότητας και φύλου σε όλη τη χώρα», πραγματοποιεί στο Κιλκίς ΔΩΡΕΑΝ επιμορφωτικό σεμινάριο, το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες αιρετές, υποψήφιες ή απλά γυναίκες που ενδιαφέρονται στο μέλλον να λάβουν μέρος σε πολιτικές διαδικασίες.

kethiΤο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, στο ξενοδοχείο Evridiki (Σόλωνος 15).

Το ΚΕΘΙ, μετά την ολοκλήρωση του Έργου «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής» -λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των γυναικών που επιμορφώθηκαν αλλά και την ανάγκη συμμετοχής ενδιαφερομένων γυναικών που δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια που υλοποιήθηκαν- αποφάσισε τη συνέχιση αντίστοιχων επιμορφωτικών δράσεων.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο στο Κιλκίς υλοποιείται στο πλαίσιο του Έργου
«Αποκεντρωμένες δράσεις για την ευαισθητοποίηση αιρετών ή υποψηφίων γυναικών σε θέματα ισότητας και Φύλου σε όλη τη χώρα» και χρηματοδοτείται από τον τακτικό προϋπολογισμό του ΚΕΘΙ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής με τη λήξη του σεμιναρίου.

Καλούμε όλες τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να μπουν δυναμικά στον πολιτικό στίβο και να διεκδικήσουν θέσεις πολιτικής ευθύνης, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής εδώ http://goo.gl/QDIcvN

                                                                              Το Πρόγραμμα του σεμιναρίου 

kethi-seminario

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Έργου ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την κ. Πόλυ Κατσαργύρη στο 210 3898009 ή με την κ. Φανή Παπαδοπούλου στο 210 3898075. Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω E-mail στο kethi@gynaikes-politiki.gr

Σχολιάστε