My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Σεμινάριο διαιτησίας από την ΟΔΚΕ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο διαιτησίας καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσε η Ο.Δ.Κ.Ε. σε συνεργασία με τον τοπικό σύνδεσμο του Κιλκίς το διήμερο 7-8/10/2017 στην πόλη του Κιλκίς.

Ομιλητής του σεμιναρίου ηταν ο εθνικός καθηγητής και μέλος την ΚΕΔ/ΕΟΚ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Κωνσταντίνος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο βουλευτής Κιλκίς ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ Θ. , Πρόεδροι ενώσεων ΕΚΑΣΘ ΛΟΡΤΟΣ Σ, ΕΚΑΣΑΜΑΘ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ν.  και εκ μέρους της ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κ.  , ο πρώην αντιπρόεδρος ΟΔΚΕ ΜΟΥΣΤΟΣ Α. ,  ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚΕΜ ΚΑΛΟΤΣΗΣ Α. και ο διεθνής διαιτητής ΤΑΝΑΤΖΗΣ Γ. ,  ο Δήμαρχος Παιονίας ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ Χ. , o Αντιδήμαρχος Κιλκίς ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ , o Πρόεδρος του επιμελητηρίου Κιλκίς ΤΟΝΙΚΙΔΗΣ Π.

Η Ο.Δ.Κ.Ε.  που για πρώτη φορά έχει  ο σύνδεσμος Κιλκίς την τιμή ο ειδικός γραμματέας της ομοσπονδίας να είναι μέλος του συνδέσμου μας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Παντελής  τίμησε την οικογένεια του Τ. ΦΟΥΡΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟΥ , την εταιρία Athlos  ΒΑΝΤΟΛΑ Θ. και τον σύνδεσμο Κιλκίς.

Ευχαριστίες

Το Δ.Σ. του συνδέσμου διαιτητών καλαθοσφαίρισης Κιλκίς με πρόεδρο τον ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ Πλούταρχο ευχαριστεί για την βοήθεια τους τον αντιπεριφερειάρχη ΒΕΡΓΙΔΗ Α.,  τον Δήμαρχο Κιλκίς ΣΙΣΜΑΝΙΔΗ Δ. , τον Δήμαρχο Παιονίας ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗ Χ. , τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς ΤΟΝΙΚΙΔΗ Π.

Επίσης τους χορηγούς του σεμιναρίου FALCON SECURITY ΓΑΛΕΙΔΗ Σ. , το κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων ΚΑΡΟΛΙΔΗΣ , την PIZZA BAR , το snack – bar creperie βαβέλ , το κατάστημα DA VINCI, DAILY BISTRO  ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ , ταβέρνα ουζερί Βαρελόφρονες , mikel , και το κατάστημα μπιτεν φάτεν.

Ακόμα τον ερυθρό σταυρό Κιλκίς για την βοήθεια και την παρουσία τους στις αγωνιστικές δραστηριότητες του σεμιναρίου , όπως και τον δημοσιογράφο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ Θεόφιλο που κάλυψε την εκδήλωση, και τα ξενοδοχεία VICTORIA – KRISTONIA.

 

Σχολιάστε