My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Σεμινάριο για τους δασικούς χάρτες

Το ΤΕΕ/ΤΚΜ συνεχίζοντας την ενημερωτική δραστηριότητά του και στην δεύτερη φάση αναρτήσεων δασικών χαρτών, διοργανώνει σε συνεργασία με το ΓΕΩΤ.Ε.Ε.-Παράρτημα ΚΜ και την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς,  ενημερωτική εκδήλωση–σεμινάριο σχετικά με την Ανάρτηση Δασικών Χαρτών στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς με θέμα: «Αναρτήσεις Δασικών Χαρτών στο Κιλκίς». Θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις στην Έδεσσα και στη Βέροια σύμφωνα με τη σειρά ανάρτησης των Δασικών Χαρτών.

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενημέρωση των επιστημόνων που ασχολούνται με το θέμα, μηχανικών, νομικών, δασολόγων και των Δημοσίων Υπηρεσιών για  θέματα της αρμοδιότητάς τους αλλά και των πολιτών για τα  θέματα που τους αφορούν  και η απάντηση τυχόν αποριών, δεδομένης της σημασίας των χαρτών στον χωροταξικό σχεδιασμό, την προάσπιση του φυσικού περιβάλλοντος, το ιδιωτικό ενδιαφέρον.

Η εκδήλωση στο Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, από τις 10:00 έως τις 13:00. Απευθύνεται στα μέλη των τριών φορέων αλλά και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και κατά τη διάρκειά της θα παρουσιαστούν θέματα ενημερωτικά σχετικά με την σύνδεση της κτηματογράφησης με τους δασικούς χάρτες, διευκρινιστικά για τις αναρτήσεις, καθώς και νομικά θέματα για το καθεστώς που διέπει τις ενστάσεις κ.λ.π.

Ομιλητές είναι οι: Σ. Διαμαντόπουλος (Δασολόγος-εκπρόσωπος ΓΕΩΤ.Ε.Ε.Παράρτημα ΚΜ), Ι. Κακανής (Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός), Ι. Χορομίδης (Δικηγόρος LL.M). Την συζήτηση θα συντονίζει ο γγ του ΤΕΕ/ΤΚΜ, Γ. Τσακούμης.

Σχολιάστε