My Twitter Feed

6 Ιουλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μεγάλη νίκη της αντιπολίτευσης -

Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

“Και κρατική αρωγή για τις ζημιές” -

Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

Ζητούνται άμεσα αποζημιώσεις -

Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Τι θα κάνουμε για αγροτικά -

Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

35 νέα κρούσματα κάθε μέρα -

Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Κλιμάκιο στις πληγείσες περιοχές -

Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Τι λένε για τις καταστροφές -

Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Aλλαγές συμβάσεων στην ALUMIL -

Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Σεμινάριο για την εμπορία ανθρώπων

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων υλοποιήθηκε την Τρίτη 5 Ιουλίου στο δημοτικό κατάστημα Αξιούπολης.

Το σεμινάριο διοργάνωσε ο Δήμος Παιονίας, με τη συμβολή του Κέντρου Κοινότητας, και το πρόγραμμα HELIOS του Διεθνή Οργανισμού Μετανάστευσης Ελλάδος, το οποίο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την οργάνωση Α21.

Ο σκοπός του σεμιναρίου ήταν διττός. Αφενός, η ενίσχυση των δεξιοτήτων των εργαζομένων πρώτης γραμμής σχετικά με την αναγνώριση και την διαχείριση περιστατικών εμπορίας ανθρώπων και αφετέρου η δημιουργία ενός δικτύου συνεργασίας μεταξύ των υπηρεσιών και των φορέων σε θέματα κοινωνικής προστασίας.

Κατά την έναρξη του σεμιναρίου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Εθελοντισμού, κα Λιακοπούλου Έλενα, απηύθυνε χαιρετισμό και παράλληλα τόνισε πως ο Δήμος Παιονίας θα σταθεί αρωγός σε ανάλογες προσπάθειες που στοχεύουν στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προστασίας, ένταξης και κοινωνικής συνοχής.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν εργαζόμενοι από διάφορες υπηρεσίες και φορείς της περιοχής, και πιο συγκεκριμένα από το Κέντρο Κοινότητας, το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας, το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, τη δομή Φιλοξενίας Πολυκάστρου, το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου, τη Νοσοκομειακή Μονάδα Γουμένισσας, το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ένταξης Κιλκίς του HELIOS και τις μη κυβερνητικές οργανώσεις Omnes και Ηλιαχτίδα.

Σχολιάστε