My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Σεμινάριο από Βοτανικό Κήπο

Ο Βαλκανικός Βοτανικός Κήπος και το Εργαστήριο Προστασίας και Αξιοποίησης Αυτοφυών και Ανθοκομικών Ειδών, διοργανώνουν το πρώτο σεμινάριο με τίτλο “Χλωριδικός Πλούτος της Ελλάδας: ιδέες και μέθοδοι για αειφορικές καλλιέργειες”, στις 28 Μαίου – 3 Ιουνίου, στην Θέρμη Θεσσαλονίκης.

votanikos-kipos-krousionΤο σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο αυτοχρηματοδοτούμενου προγράμματος  του Βαλκανικού Βοτανικού Κήπου και τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά στην βιώσιμη λειτουργία του.

Οι ομιλητές-εκπαιδευτές θα είναι καθηγητές του ΑΠΘ, καθώς και ερευνητές, επιστημονικό προσωπικό και εξωτερικοί συνεργάτες του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ, οποίοι θα μεταδώσουν την πολύχρονη πείρα τους σε θέματα της καλλιέργειας, εμπορίας και μεταποίησης ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΆ.

Οι ενδιαφερόμενοι καταρτίζονται με βιωματικές-διερευνητικές μεθόδους, χάρη στα 14 χρόνια έρευνας του Εργαστηρίου, σχετικά με την διατήρηση, προστασία και αξιοποίηση της φυσικής μας κληρονομιάς.

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 150 ευρώ ανά άτομο και η διάρκεια περίπου 30 ώρες (τετραήμερο). Η κατάρτιση θα πραγματοποιείται στις 8.00-15.00.

Όλα τα σεμινάρια περιλαμβάνουν:

  • Ξενάγηση στους υπαίθριους χώρους μας
  • Πρωτότυπες δραστηριότητες (διερευνητικές, εμπειρικές, διαθεματικές και βιωματικές) και επιστημονική υποστήριξη/συμβουλευτική στην θεματολογία του εργαστηρίου
  • Πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό (βιβλία, επιστημονικές εργασίες, εγχειρίδια, πρωτόκολλα κ.ά.) σε ηλεκτρονική μορφή
  • Καθημερινή γευσιγνωσία ροφημάτων Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν email στο bbgk@bbgk.gr. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2310471613 (0) 220. (Περιορισμένες θέσεις).

“Η παραγωγική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη μπορεί να επιτευχθεί  μέσα από καινοτόμα προϊόντα της Ελληνικής Φύσης! Όλοι μαζί μπορούμε να αναδείξουμε τον Μοναδικό Ελληνικό Πλούτο!”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

 

θεματολογία σεμιναρίου


			
						
						
			
Σχολιάστε