My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Σεβαστείτε τις διακηρύξεις σας”

Με αφορμή την αναβολή εκδίκασης της ακύρωσης του διαγωνισμού εκμετάλλευσης μεταλλείων χρυσού στα Κρούσια ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Οι πολίτες του Δήμου Κιλκίς και οι δημοτικές τους ηγεσίες αντέδρασαν δυναμικά στη μεθοδευμένη προσπάθεια για εξορυκτική δραστηριότητα στην περιοχή των Κρουσίων μέσω της διαδικασίας έρευνας – εκμετάλλευσης μεταλλείων χρυσού στο ανατολικό τμήμα του Δήμου μας. Η ακύρωση του διαγωνισμού θα δώσει οριστική απάντηση σε εξυφαινόμενα σχέδια για την περιβαλλοντική υποβάθμιση του τοπίου των Κρουσίων και τη σταδιακή ερήμωσής τους στο όνομα της κερδοφορίας και της ‘’ανάπτυξης’’ του τρόμου. Ωστόσο η απόφαση αναβολής της εκδίκασης του αιτήματος ακύρωσης του διαγωνισμού στην ακροαματική διαδικασία της 29ης Μαρτίου στο Πρωτοδικείο Αθηνών, προκαλεί προβληματισμό και δεύτερες σκέψεις για την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Η σημερινή κυβέρνηση είχε τέσσερα γεμάτα χρόνια στη διάθεσή της για να ακυρώσει το συγκεκριμένο διαγωνισμό, για να προχωρήσει στον αποχαρακτηρισμό της περιοχής ως μεταλλευτικής ζώνης, ανταποκρινόμενη στις ίδιες της τις δεσμεύσεις από τότε που ήταν στην αντιπολίτευση. Ήταν δίκαιο αλλά επί τέσσερα χρόνια δεν έγινε πράξη. Αναμένουμε με αγωνία την εκδίκαση της υπόθεσης και τη ματαίωση του διαγωνισμού στις 17 Μαϊου. Σεβαστείτε τις διακηρύξεις σας!”

Σχολιάστε