My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΔΥ Κιλκίς: Στη Ροδόπη με 7 αθλητές

Επτά αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας (ΣΔΥ) Κιλκίς συμμετείχαν στον αγώνα Rodopi Challenge, το Σάββατο 29 Απριλίου.  Ο σκληρός ορεινός  αγώνας  80 χιλιομέτρων στα πανέμορφα μονοπάτια της Ροδόπης  προσέλκυσε 240 αθλητές απ όλη τη χώρα.

Οι Σταμπουλής  Γιώργος, Κοκόνας Γιάννης,  Κώτης Γαβρήλος,  Λεόντιος Κωνσταντινίδης, Αλέξογλου Σταύρος, Μακρίδης Μπάμπης και Φαχουρίδης Θοδωρής δοκίμασαν τις δυνάμεις τους πετυχαίνοντας  οι περισσότεροι ατομικό ρεκόρ και έδειξαν ότι το Κιλκίς έχει αρχίσει να αποκτά πλέον «σχολή» στις υπεραποστάσεις.

Για άλλη μια φορά οι συμμετέχοντες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλοί από αυτούς ανανέωσαν το ραντεβού τους για το  Rodopi Ultra Trail αγώνα 164 χιλιομέτρων που θα διεξαχθεί  τον Οκτώβριο  στην ίδια περιοχή. Ελπίζουμε ο Σ.Δ.Υ.Κιλκίς να εκπροσωπηθεί και εκεί.

Καλή αποκατάσταση σε όλους τους αθλητές και καλή προετοιμασία σε για τους επόμενους τους αγώνες.

Στο μεταξύ, έναν ακόμη αγώνα πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Στέλιος Δέλογλου που συμμετείχε στον 7ο Λευκάδιο Ημιμαραθώνιο την Κυριακή 30 Απριλίου κατακτώντας  την 3η θέση στην κατηγορία του. Ο πολύπειρος αθλητής του Σ.Δ.Υ.Κιλκίς έχει γίνει πλέον συχνός επισκέπτης του βάθρου. Tου ευχόμαστε καλή συνέχεια!

Σχολιάστε