My Twitter Feed

5 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Σέρρες: Συνάντηση ερασιτεχνικού θεάτρου

theatroΠρόσκληση συμμετοχής για μια περιφερειακή συνάντηση – γιορτή του Ερασιτεχνικού Θεάτρου, απ` το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Σερρών και το Ερασιτεχνικό Θέατρο, από Δευτέρα 15 Ιουλίου έως Κυριακή 21 Ιουλίου 2013, στο Θερινό Θεατράκι του Δήμου Σερρών:

Μετά την περσινή μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις παραστάσεις ερασιτεχνικού θεάτρου στο Θερινό Θεατράκι της πόλης μας, την προσεχή καλοκαιρινή περίοδο του 2013 αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε και να υλοποιήσουμε την καθιέρωση μιας ετήσιας συνάντησης – γιορτής των θεατρικών ομάδων ερασιτεχνικού θεάτρου, που δραστηριοποιούνται στην περιφέρεια και στις πόλεις των νομών μας.

Σας προσκαλούμε να καταθέσετε την πρόταση της συμμετοχής σας για μια συνάντηση – γιορτή του ερασιτεχνικού θεάτρου, που θα γίνει στον χώρο του καλοκαιρινού θεάτρου της πόλης μας, γνωστό με την ονομασία «Θεατράκι»..

Το διάστημα των θεατρικών παραστάσεων έχει ορισθεί μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου με έναρξη την Δευτέρα 15η Ιουλίου και λήξη την Κυριακή 21η Ιουλίου.

Δεν θα έχει κανένα διαγωνιστικό χαρακτήρα, αφού οι συμμετέχοντες θα καταθέτουν την αγάπη τους για την τέχνη του θεάτρου, πράγμα που οφείλουμε να σεβόμαστε και να εκτιμούμε χωρίς διακρίσεις.

Το Θερινό Θεατράκι είναι χωρητικότητας περίπου πεντακοσίων (500) θέσεων.

Ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός (φωτισμός, ηχητική κάλυψη), καθώς και το απαραίτητο τεχνικό προσωπικό, καλύπτονται από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών.

Επίσης το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών αναλαμβάνει και τον τομέα επικοινωνίας με τα ΜΜΕ της πόλης για τη διαφήμιση των παραστάσεων.

Στις υποχρεώσεις των ομάδων ανήκει η μετακίνηση, η τυχόν διανυκτέρευση και η διατροφή τους.   

Η πρόσκληση που απευθύνουμε, αφορά τις ερασιτεχνικές ομάδες του νομού Σερρών και των όμορων νομών Δράμας και Κιλκίς, χωρίς να αποκλείει και άλλες ομάδες που θα ήθελαν να συμμετέχουν αλλά βρίσκονται σε μεγαλύτερη απόσταση, λαμβάνοντας όμως υπόψη τους πως τα έξοδα μετακίνησης, διανυκτέρευσης, διατροφής θα βαρύνουν τους ίδιους.

Ημερομηνία για τη λήξη καταθέσεων συμμετοχής ορίζεται η 31η Μαϊου 2013.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα της γραμματείας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών  2321054585 & 2321054268 με τον καλλιτεχνικό διευθυντή κ. Παναγιώτη Μέντη και την κ. Ευαγγελία Δαμιανίδου.”

Σχολιάστε