My Twitter Feed

29 Ιουλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Πλήττεται η Δημοκρατία μας” -

Παρασκευή, 29 Ιουλίου, 2022

Παντού σαρώνει πάλι ο κορονοϊός! -

Τετάρτη, 27 Ιουλίου, 2022

Στον ΟΠΕΚΕΠΕ ο Γ. Γεωργαντάς -

Τετάρτη, 27 Ιουλίου, 2022

Η ΝΕ Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ καταδικάζει -

Τετάρτη, 27 Ιουλίου, 2022

Νέος συνεδριακός χώρος σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιουλίου, 2022

Για τη τουριστική προβολή Παιονίας -

Τρίτη, 26 Ιουλίου, 2022

67 προσλήψεις για καθαριότητα -

Σάββατο, 23 Ιουλίου, 2022

Συγχαρητήρια από την Κεραμέως -

Παρασκευή, 22 Ιουλίου, 2022

Ρεμπέτικα με τα Ρητορικά Χαλίκια

Η Τέχνη υποδέχεται την Παρασκευή 29 Ιουλίου και ώρα 9μ.μ στο Στέκι της στο Μεταλλικό ένα από τα καλύτερα μουσικά σχήματα της πόλης, τα «Ρητορικά Χαλίκια», που θα μας σεργιανίσουν σε κλασικά ρεμπέτικα τραγούδια..

Τα Ρητορικά Χαλίκια δραστηριοποιούνται εδώ και μια δεκαετία σαν μουσικό σχήμα στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς. Οι εμφανίσεις του σχήματος περιλαμβάνουν τοπικά ταβερνάκια, μπάρ, διάφορες εκδηλώσεις και φεστιβάλ. Το μουσικό ύφος του σχήματος έχει ως πυρήνα το προπολεμικό ρεμπέτικο φλερτάροντας παράλληλα με το μικρασιάτικο τραγούδι και τη νεότερη αστική μουσική. Τα Ρητορικά χαλίκια αποτελούνται από τον Δημήτρη Λαζαρίδη στο τρίχορδο μπουζούκι και φωνή, την Έφη Ναβροζίδου στη φωνή και το μπαγλαμά, τον Μελικιάδη Αριστοτέλη στην κιθάρα και το ούτι, ενώ εμβόλιμο μέλος είναι ο Γιάννης Λαμπριανίδης στο βιολί και τα κρουστά (ο οποίος θα απουσιάζει την 29/7).

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 στις 9 το βράδυ στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό ελάτε να απολαύσετε καλό τραγούδι, ζεστή παρέα και δροσερό βραδάκι με τους καλύτερους!

Τιμή εισόδου τρία (3) ευρώ. Παρακαλούμε να τηρήσετε την ώρα προσέλευσης εξαιτίας του περιορισμένου αριθμού των εισιτηρίων.

Πολλές ευχαριστίες στις επιχειρήσεις που στηρίζουν την εκδήλωση, Julienne Αμπαζούρcafé, Logarithmcasette label, οπτικά Κοντεσίδου, καφέ Τρυποκάρυδος, βιβλιοπωλείο ΣΥΜΜΕΤΡΟ.

Σχολιάστε