My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Π. Τονικίδης: Τρεις νέοι υποψήφιοι

Οι Γιώργος Μπουδούρης, Μαρίνα Κοντοειδή και Γιώργος Μιχαηλίδης, τρεις συμπολίτες μας με ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο τους, συγκροτημένη σκέψη και ευαισθησίες, συμπορεύονται με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Παύλο Τονικίδη και την παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ», για έναν ισχυρό και σύγχρονο Δήμο Κιλκίς που θα στέκεται δίπλα στον πολίτη και θα εργάζεται αδιάκοπα για την πρόοδό του.

Μπουδούρης Γιώργος

Ο Γιώργος Μπουδούρης κατάγεται από το Σταυροχώρι, όπου και διαμένει. Είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας ALUMIN ROLLS που ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή συστημάτων ρολών, γκαραζόπορτας και σήτας για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Είναι παντρεμένος.

Ενδιαφέροντά του ο αθλητισμός και η πολιτική.

Υπόσχεται ότι εφόσον κριθεί από τους συνδημότες του σκόπιμη και χρήσιμη η εκλογή του, θα τιμήσει στο ακέραιο την κάθε ψήφο, λειτουργώντας όπως έχει μάθει μέχρι σήμερα. Με ήθος, ειλικρίνεια και διαφάνεια.

Οραματίζεται έναν Δήμο Κιλκίς ευέλικτο και αποτελεσματικό, ο οποίος θα είναι προσηλωμένος στην ικανοποίηση των αναγκών των πολιτών και θα έχει ως στόχευση την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας.

 Πιστεύει πως η δημιουργία μιας ισχυρής και αποφασιστικής δημοτικής αρχής, με όραμα και προοπτική για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη του Δήμου μας, είναι στο χέρι μας.

Κοντοειδή Μαρίνα

Η Μαρίνα (Μαρία) Κοντοειδή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γερακαριό του Κιλκίς. Μετά την ολοκλήρωση των δευτεροβάθμιων σπουδών της μετακινήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου ολοκλήρωσε πρόγραμμα σπουδών λογιστικής.
Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της λογιστικής, αρχικά ως ιδιώτης και στη συνέχεια ως στέλεχος επιχειρήσεων με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Από την αρχή της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας, ασχολείται ενεργά με τα κοινά και το συνδικαλιστικό κίνημα. Είναι μέλος της Διοίκησης του Συλλόγου Λογιστών Θεσσαλονίκης και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών και δραστηριοποιείται στο χώρο της κεντροαριστεράς και της προόδου, ενώ πρωτοστάτησε στη  δημιουργία και λειτουργία της Ομάδας Γυναικών του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.
Όλη αυτή η εμπειρία των  χρόνων, τη δίδαξε πως τη ζωή μας βελτιώνουμε εμείς οι ίδιοι, οι καθημερινοί άνθρωποι, ο καθένας ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί με τις μικρές ή μεγαλύτερες καθημερινές μας πράξεις.
Ως ευαισθητοποιημένη, ενεργή πολίτης, ως γονιός που ενδιαφέρεται για το μέλλον και την πρόοδο του τόπου που μεγαλώνουν τα παιδιά μας, αλλά και ως ηθική υποχρέωση απέναντι στον τόπο που την μεγάλωσε και που θεωρεί σπίτι της αναλαμβάνει, σήμερα, τη δέσμευση να θέσει στη διάθεση των συμπατριωτών της την εμπειρία και τη μαχητικότητά της εντασσόμενη στην προσπάθεια της παράταξης Δήμος Αξιών του Παύλου Τονικίδη για ένα Δήμο Κιλκίς προσανατολισμένο στην εξυπηρέτηση των πολιτών και των αναγκών τους, ανοιχτό σε όλους, με γρήγορα αντανακλαστικά και προοπτικές αναβάθμισης και προόδου.

Μιχαηλίδης Γιώργος

O Γιώργος Αχιλ. Μιχαηλίδης κατάγεται από το Χωρύγι Κιλκίς. Κατοικεί στην πόλη του Κιλκίς από το 1986. Εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα και είναι Υποδιευθυντής του Καταστήματος Κιλκίς. Είναι έγγαμος με την Νοσηλεύτρια Θεοδωρίδου Καίτη και έχουν δύο παιδιά, τον Αναστάσιο και την Μαρία.

Έχει γράψει τους στίχους ποντιακών τραγουδιών, οι οποίοι έχουν μελοποιηθεί και τραγουδηθεί από καταξιωμένους καλλιτέχνες. Επίσης ασχολείται ερασιτεχνικά με την ζωγραφική.

Ασχολήθηκε με τον Ποντιακό Πολιτιστικό Σύλλογο Χωρυγίου για 19 συναπτά χρόνια και από το 1999 έως το 2005 ως Πρόεδρός του.

Δεσμεύεται, την ενέργεια και την εργατικότητα που τον διακρίνουν να τις διοχετεύσει και στα δημοτικά του καθήκοντα, όπως κάνει και με όλες τις άλλες του δραστηριότητες.

Επιθυμεί έναν Δήμο από τους Δημότες για τους Δημότες. Έναν Δήμο που θα αξιοποιήσει τα

συγκριτικά πλεονεκτήματα τόσο της πόλης όσο και των οικισμών, θα έχει ως αρχή του την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, την επίλυση των αιτημάτων τους, την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή του σε δημότες και επιχειρήσεις. Θα προωθήσει τις νέες τεχνολογίες προς όφελος των δημοτών, την πράσινη ανάπτυξη και την ανακύκλωση για την προστασία του περιβάλλοντος.

Δελτίο τύπου από Π. Τονικίδη

Σχολιάστε