My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Π. Τονικίδης: Τρεις Νέες υποψηφιότητες

Με τον «Δήμο ΑΞΙΩΝ» του υποψήφιου δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη, συντάσσονται και οι Κυριακή Ανδριανάκη, Παναγιώτης Καλτσίδης και Νίκος Τατίδης.

Τρεις ακόμη  υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους, με κοινό γνώρισμά τους την «ανήσυχη» σκέψη και τη διάθεση προσφοράς στον τόπο μας.

Κυριακή Ανδριανάκη

Η Κυριακή Ανδριανάκη του Κων/νου Κατάγεται από την Νέα Σάντα Κιλκίς και τα Χανιά Κρήτης. Είναι μητέρα δυο φοιτητών. Είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης-Τμήμα Νομικής. Μένει και εργάζεται στο νόμο Κιλκίς ως μαχόμενη δικηγόρος από το 1991.

Διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Κιλκίς, αλλά και νομικός σύμβουλος αυτού.

Η ενασχόλησή της με τα κοινά επί σειρά ετών πραγματώνεται μέσα από τη συμμετοχή σε πολιτιστικούς και περιβαλλοντικούς συλλόγους στο Κιλκίς, αλλά και τον εθελοντισμό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που είναι υποψήφια σύμβουλος, καθώς στο παρελθόν συμμετείχε και σε νομαρχιακές και σε δημοτικές εκλογές.

Η σημερινή της απόφαση να είναι ξανά υποψήφια προήλθε από το γεγονός ότι οραματίζεται ένα Δήμο, ο οποίος θα αναπτύσσεται συνεχώς σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται, έναν δήμο που θα αγκαλιάζει και θα είναι δίπλα σε όλα τα προβλήματα και τις ανησυχίες κάθε ηλικίας και

κυρίως των νέων που αποτελούν την κινητήρια δύναμη για να γίνουν όλοι οι στόχοι μας πραγματικότητα, και τέλος έναν δήμο που θα βασίζεται και θα στηρίζεται στην αλήθεια, την αλληλεγγύη, τη δράση και κυρίως στις πράξεις και όχι τα λόγια. Ένα Δήμο ΑΞΙΩΝ.

Παναγιώτης Καλτσίδης

Ο Παναγιώτης Καλτσίδης κατάγεται από το Μαυρονέρι, όπου και κατοικεί. Είναι έγγαμος με 2 παιδιά.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Θερμοϋδραυλικών ν. Κιλκίς για 16 χρόνια, ενώ υπήρξε και μέλος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας και της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

Ήταν ιδρυτικό μέλος, αλλά και Πρόεδρος επί σειρά ετών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μαυρονερίου.

Η ενασχόλησή του με την αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το 2002. Έκτοτε είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος (στον καποδιστριακό Δήμο Πικρολίμνης έως το 2010-τη διετία 2006-08 διετέλεσε και Αντιδήμαρχος- και στον καλλικρατικό Δήμο Κιλκίς από το 2011 έως σήμερα).

Και ο «Κλεισθένης» θα τον βρει να εργάζεται σκληρά και με επιμονή προκειμένου να βρεθούν λύσεις στα σοβαρά και χρόνια ζητήματα που απασχολούν τους συνδημότες του.

Αυτό που οραματίζεται μέσα από την προσωπική, αλλά και συλλογική δουλειά της παράταξής του, είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και πρωτίστως η αντιστροφή του απαξιωτικού τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουν την τοπική αυτοδιοίκηση και κατ’ επέκταση  το Δήμο μας.

Νίκος Τατίδης

Ο Νίκος Τατίδης του Σάββα κατάγεται από το Μυλοχώρι της Δ. Ε. Κρουσσών. Είναι παντρεμένος από το 1980 με την Δέσποινα Κουρουγιαννίδου. Έχει δύο ενήλικα παιδιά και δύο εγγόνια.

Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον κατασκευαστικό κλάδο.

Με ιδιαίτερη ευαισθησία στη λειτουργία των τοπικών συλλόγων, που συμβάλλουν καθοριστικά στη διατήρηση της συνοχής  της κοινωνίας μας μέσα από την εθελοντική, κοινωνική και πολιτιστική τους δράση, προσπαθεί να βρίσκεται με κάθε ευκαιρία δίπλα τους και να στηρίζει με τις όποιες δυνάμεις του το πολύπλευρο έργο τους.

Ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και με πλήρη γνώση της επικαιρότητας, αρθρογραφεί  συχνά στον τοπικό τύπο, σχολιάζοντας τα τοπικά δρώμενα, αλλά πάντα με προτάσεις και λύσεις.

Οραματίζεται ένα Δήμο Αξιών, με Άξιους πολίτες, που θα δίνει Αξίες στην καθημερινότητά τους, ένα Δήμο Πρότυπο μέσα στην χώρα.

Υπόσχεται να συνεχίσει να εργάζεται για το Δήμο Κιλκίς, όπως έχει πράξει μέχρι σήμερα. Όπως αναφέρει, «με την βοήθεια των πολιτών, δίνοντας μου ενεργή θέση μέσα στην Διοίκηση του Δήμου Κιλκίς είμαι έτοιμος να προσφέρω πολλά περισσότερα χωρίς «ΘΑ» και άλλες υποσχέσεις. Τα προβλήματα του Δήμου και οι ανάγκες των Δημοτών είναι γνωστά εδώ και χρόνια.  Ποτέ όμως δεν ασχολήθηκε κανείς πραγματικά. Ήρθε η ώρα  να δείξουμε σε όλους, ότι ο Δήμος Κιλκίς θα βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε τους αγωνία και ανάγκη».

Σχολιάστε