My Twitter Feed

12 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

Π. Αγιονέρι: Η επιτυχία ανήκει σ` όλους

atromitos-palio-agioneriΟλοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Α10 της ΕΠΣ Κιλκίς για την περίοδο 2012 – 2013 και η πορεία του Ατρόμητου Παλιού Αγιονερίου κατά γενική ομολογία ήταν πολύ ικανοποιητική. Η κατάκτηση της τέταρτης θέσης και κυρίως οι εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας είναι δείγμα της σωστής δουλειάς που έγινε για τα ερασιτεχνικά δεδομένα. Από όλους…Γιατί όποιος τολμάει να πει ότι «…αυτός έκανε την ομάδα» ή δεν ξέρει από δημιουργία, παραγωγή και οργάνωση ή δεν ξέρει τι θα πει ομαδικότητα και συνεργασία.

Η φετινή πορεία του Ατρόμητου είναι αποτέλεσμα της σωστής δουλειάς της Διοίκησης που στα μέτρα των δυνατοτήτων της προσπάθησε να μην λείψει τίποτα από τους ποδοσφαιριστές μας και σε τόσο, μα τόσο δύσκολους καιρούς και χωρίς τις παχυλές ενισχύσεις προηγούμενων χρόνων από χορηγούς και από την πολιτεία, προσπάθησε να βρει τους πόρους για την οργάνωση και λειτουργία της ομάδας και διαχειρίστηκε τα χρήματα που μπήκαν στο ταμείο, κατά βάση από την αγάπη του κόσμου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ενίσχυσε επίσης την εικόνα και την αναγνωρισιμότητα της ομάδας στους ποδοσφαιρικούς κύκλους, στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο και πρόβαλε με τον καλύτερο τρόπο το χωριό μας.

Η φετινή πορεία του Ατρόμητου είναι αποτέλεσμα της πραγματικά επαγγελματικής δουλειάς που έκανε ο προπονητής κ. Βασίλης Σπυρογιάννης που ανέδειξε νέους ποδοσφαιριστές και βελτίωσε τις αγωνιστικές δυνατότητες των παλαιότερων. Το κυριότερο όμως είναι ότι κράτησε τις ισορροπίες και την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας και έδωσε ίσες ευκαιρίες σε όλους να ενταχθούν στην ομάδα και να αναδειχτούν ποδοσφαιρικά.

Η φετινή πορεία του Ατρόμητου είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας όλων των ποδοσφαιριστών με την συνέπεια που έδειξαν στις προπονήσεις, με τον σεβασμό σε πρόσωπα, προπονητή, διοίκηση και συμπαίκτες, με το ήθος και την συμπεριφορά τους. Τα παιδιά αυτά είναι που χωρίς αμοιβή, αντίθετα με κατάθεση δικής τους ψυχής, κάνουν υπερήφανους όλους τους φίλους της ομάδας γιατί σε αντίθεση με άλλα μισθοφορικά σχήματα άλλων χωριών οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου είναι παιδιά του χωριού που αγωνίζονται για το χωριό τους και τον τόπο τους με πάθος και αγάπη.

Η φετινή πορεία του Ατρόμητου είναι αποτέλεσμα πάνω από όλα της αγάπης του κόσμου που στήριξαν και στηρίζουν την ιδέα που λέγεται ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ με όσες δυνάμεις έχει ο καθένας ειδικά αυτές τις δύσκολες εποχές. Ακολούθησαν την ομάδα εντός και εκτός έδρας όπως κανένας άλλος αντίπαλος δεν κάνει και προστάτευσαν την ομάδα με την μαχητικότητα τους πάντα σε θεμιτά πλαίσια.

Λάθη και παραλείψεις αρκετές. Μόνον αυτοί που δεν δουλεύουν και απλώς κριτικάρουν (νομίζουν ότι) δεν κάνουν λάθη.

Εντάσεις και διαφωνίες επίσης αρκετές. Από την φύση της η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο σημαίνει ένταση και πάθος και ανθρώπινο είναι κάποιες φορές όλοι μας να ξεφεύγουμε.

Όμως αυτό που ενώνει στο Παλιό Αγιονέρι είναι η αγάπη για τον Ατρόμητο και πάνω απ’ όλα για τον τόπο μας και το χωριό μας και είναι ανόητο να αφήνουμε εγωισμούς και παρεξηγήσεις να πληγώνουν το κοινό μας πάθος.

Από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες αυτές τις συνιστώσες της φετινής πετυχημένης πορείας του Ατρόμητου: τους συγχωριανούς μου – μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές μας και ειδικά τα παιδιά του χωριού μας και όλους τους φίλους της ομάδας.

Από ψυχής εύχομαι όποιοι αναλαμβάνουν την διοίκηση της ομάδας να έχουν την δύναμη να προσφέρουν τα καλύτερα στον Ατρόμητο.

Από ψυχής εύχομαι σε προπονητή, παίκτες και φίλους της ομάδας υγεία και ευτυχία!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αλεξίου Αλέξης

 

Σχολιάστε