My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Πόντιοι: Πρωταθλήτριες κι αήττητες οι Κορασίδες

korasides-pontioi-kilkisΜετά τη λήξη του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΧΘ, η ομάδα του Α.Μ.Σ. ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ‘’89 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, αήττητη, έχοντας ως αντιπάλους τη Νέα Ελβετία Θεσσαλονίκης, το Μακεδονικό και το Πανόραμα με τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Α.Μ.Σ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ – ΠΑΣ ΝΕΑ ΕΛΒΕΤΙΑ 24 – 12

Α.Π.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ – Α.Μ.Σ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ 12 – 23

Α.Μ.Σ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ – ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 31 – 13

ΠΑΣ ΝΕΑ ΕΛΒΕΤΙΑ – Α.Μ.Σ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ 24 – 27

ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ – Α.Μ.Σ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ 20 – 27

Α.Μ.Σ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ- Α.Π.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 10 – 0 α.α.

ΟΙ αθλήτριες οι οποίες αγωνίστηκαν στα μέχρι τώρα παιχνίδια ήταν :

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΛΑΚΕΣ : Βασιλειάδου Β., Πεπεγιάννη Σ., Χονδρού Δ.

ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΕΣ: Σημαιοφορίδου Κ. , Χαντζάκη Λ. , Πιπερίδου Ι. , Κων/δου Ν., Νικοπολιτίδου Τ. , Σαββίδου Α.Μ. , Λουπείδου Κ., Λοκοβίτου Ε., Χαρτοματζίδου Η.

ΕΞΤΡΕΜ : Μουστοπούλου Α., Τοσουνίδου Β. , Μασούρα Ε. , Τοπαλίδου Β.

ΠΙΒΟΤ: Χαρτοματζίδου Α., Καπασακαλίδου Μ., Λιαρετίδου Β. , Παυλίδου Χ., Σιαπκάρη Ζ.

Μετά την κατάκτηση πρωταθλήματος της ΕΣΧΘ η ομάδα της πόλης μας προκρίθηκε κατευθείαν στις 8 καλύτερες της Ελλάδος χωρίς αγώνα μπαράζ, αφού η πρωταθλήτρια Βορείου Αιγαίου δε θα αγωνιστεί.

Το επόμενο στάδιο του πρωταθλήματος είναι η διεξαγωγή της ημιτελικής φάσης σε δύο ομίλους των τεσσάρων ομάδων, όπου θα αναδειχθούν και οι 4 καλύτερες για την διεξαγωγή του τελικού final four, για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας Ελλάδος.

Με την πρόκριση αυτή η ακαδημία χάντμπολ κοριτσιών του Α.Μ.Σ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ 89 προσθέτει μια ακόμα επιτυχία στις πολλές που έχει μέχρι σήμερα από την ημέρα δημιουργίας της, που για φέτος είναι η δεύτερη, αφού και η ομάδα των νεανίδων ,παρόλο που έπαιζε με παίκτριες μικρότερες σε ηλικία ( γεν.: 1996 & 1997 ) έφτασε και αυτή ένα βήμα πριν τις 8 της Ελλάδος.

Σε συνδυασμό με τις προσκείμενες προκρίσεις στις αντίστοιχες κατηγορίες των Παγκορασίδων και των Μίνι Κοριτσιών στα πανελλήνια πρωταθλήματα, δικαιώνονται οι προσπάθειες και η πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία HANDBALL Κοριτσιών του Α.Μ.Σ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ‘’89 θέτοντας και μεγάλους στόχους διακρίσεων .

Ο σύλλογος του Κιλκίς πιστεύει ότι με τη βοήθεια του Δήμου σε συνδυασμό με τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης , θα μπορέσει να διοργανώσει μια από τις δυο ημιτελικές φάσεις, και γιατί όχι και την τελική φάση ( final four ) , ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στο final four της κατηγορίας προς όφελος της πόλης του Κιλκίς , αφού θα φιλοξενηθούν 5 διαφορετικές ομάδες από την υπόλοιπη Ελλάδα , και προς όφελος για τις Κιλκισιώτισες αθλήτριες με μια μεγάλη διάκριση .

Σχολιάστε