My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Πως ψήφισαν για Καμμένο

kammenosΣε σχέση με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής επί της πρότασης γι` άρση της ασυλίας του Π. Καμμένου όσον αφορά την υπόθεση με τον Χρ. Πάχτα, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η συντριπτική πλειοψηφία των μέσων ενημέρωσης παρουσίασε λανθασμένα το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής για την υπόθεση του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου μετά από ψευδείς και παραπλανητικές διαρροές από την επιτροπή δεοντολογίας, εσκεμμένα ή εκ παραδρομής.

Συγκεκριμένα, παρουσιάζεται ως αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την παραπομπή στην ολομέλεια, το αποτέλεσμα επί διαδικαστικού ζητήματος.

Στην ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας του Πάνου Καμμένου ψήφισαν υπέρ η Νέα Δημοκρατία, η ΔΗΜΑΡ, η Χρυσή Αυγή και η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, όπως είχε ζητήσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Κατά του αιτήματος για άρση της ασυλίας ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, ενώ ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ απουσίαζε την ώρα της ψηφοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος έχει ταχθεί υπέρ της άρσης της ασυλίας του για την υπόθεση που αφορά το μολυσμένο νερό με αρσενικό στις Σκουριές Χαλκιδικής και τις ευθύνες του δημάρχου Αριστοτέλη Χρήστου Πάχτα.”

Σχολιάστε