My Twitter Feed

29 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Κι οι περιπατητές ενάντια στη μονάδα -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Διακοπές ρεύματος σε 22 οικισμούς -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Τα βρόντηξε ο Γ. Μιχαηλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δήμος Παιονίας: Μην ρυπαίνετε -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Aντικατάσταση δικτύων ύδρευσης -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι υποψήφιοι για Ποτάμι

toutountzidis-xristoforos-621Ο γνωστός δικηγόρος, Χριστόφορος Τουτουντζίδης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς με τον συνδυασμό του Μ. Μπόλαρη στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές, και ο οικονομολόγος και διεθνολόγος Παύλος Σιλβιστόπουλος, κάτοικος Π. Αγιονερίου, πολιτικός εκπρόσωπος και συντονιστής της ομάδας εθελοντών του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στο νομό Κιλκίς, είναι οι πρώτοι σίγουροι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος του Στ. Θεοδωράκη στο νομό μας.

silvistopoylos_paulos-001Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Θεοδωράκης έχει «κλειδώσει» τους 200 πρώτους υποψηφίους μετά από πρόταση της Συντονιστικής Επιτροπής του Ποταμιού και στις επόμενες μέρες επιδιώκει να ολοκληρώσει την συγκρότηση των ψηφοδελτίων.

Ο ίδιος ο επικεφαλής του κόμματος θα είναι υποψήφιος στα Χανιά, με δεύτερη επιλογή του την Β’ Αθήνας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, ανάμεσα στους 200 υποψηφίους θα είναι τέσσερις νυν βουλευτές: η Νίκη Φούντα προερχόμενη από τη ΔΗΜΑΡ (στην Αιτωλοακαρνανία), η Κατερίνα Μάρκου (Β’ Θεσσαλονίκης),  ο Πέτρος Τατσόπουλος (Β’ Αθήνας) κι ο Γρηγόρης Ψαριανός (Β’ Αθήνας), ενώ ο Σπύρος Λυκούδης εκτιμάται ότι θα οριστεί επικεφαλής στο Επικρατείας.

Να σημειωθεί ότι στην Α’ Θεσσαλονίκης υποψήφια θα είναι η Νιόβη Παυλίδου, που ήταν υποψήφια περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας με την Ελιά.

Σχολιάστε