My Twitter Feed

17 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα στα πράσινα και μας αρέσει! -

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, 2021

Μεγάλη μονάδα φωτοβολταϊκών -

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά τα σχολεία και τη Τετάρτη -

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, 2021

Είμαστε στο πλευρό των παραγωγών -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Στη Βουλή η δίωξη Αχ. Καλεμκερίδη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά όλα τα σχολεία και την Τρίτη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Τέρπυλλος και νομός σε κατάψυξη! -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

“Δίνουν τις λαϊκές σε επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Πρότυπο τα “Ελευθέρια” στίβου

Ο ΓΑΣ Κιλκίς τίμησε την απελευθέρωση του Κιλκίς – Άψογη διοργάνωση, σπουδαίες επιδόσεις και μεγάλη συμμετοχή.

Τα «Ελευθέρια» 2016 που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο ο ΓΑΣ Κιλκίς σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας με την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς,  πέρασαν πλέον στην ιστορία ως η  πιο άρτια  διοργάνωση από καταβολής του θεσμού των επώνυμων αγώνων Στίβου του Κιλκίς.

eleutheria-stivosΟ άψογος σχεδιασμός της Οργανωτικής Επιτροπής, αλλά και των Εφόρων Κλασσικού Αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς,  απέδωσε στο μέγιστο βαθμό σε ότι έχει να κάνει με την πολύ μεγάλη συμμετοχή αλλά και εξαιρετική από κάθε πλευρά διοργάνωση  των αγώνων. Τα θετικά σχόλια και οι εξαιρετικές εντυπώσεις προέρχονται από όλες τις κατευθύνσεις, γεγονός που καθιστά τη διοργάνωση των “Ελευθρίων” του στίβου ως αγώνες πρότυπο  , με τον σύλλογο του Κιλκίς να τιμά με τον πιο εμφατικό και επίσημο τρόπο τα 103 χρόνια από την μάχη και απελευθέρωση της πόλης.

Στο στάδιο του Κιλκίς αγωνίστηκαν το Σάββατο περισσότεροι από διακόσιοι αθλητές και αθλήτριες , εκπροσωπώντας 28 διαφορετικούς συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Στους αγώνες σημειώθηκαν εξαιρετικές επιδόσεις στα περισσότερα από τα αγωνίσματα ενώ το επίπεδο του συναγωνισμού ήταν παντού πολύ υψηλό.

stivos-gaskΞεχώρισαν ιδιαίτερα το μεγάλο ατομικό ρεκόρ από τον Κυριάκο Ζώτο (ΓΣ Μανδρών) στη Σφαιροβολία των Ανδρών με 18.19 (προηγούμενο 17,84 ) , το 10”64 του Νίκου Ιωακειμίδη του Ολυμπιακού στα 100μ Ανδρών, της κορασίδας Μαρίας  Σαχπαζίδου του Τρίτωνα με 12,51 στα 100μ, το 50”13 του παίδα Γιώργου Λαμπρόπουλου στα 400 μ και το 1’30”70 του δεκατετράχρονου Αλεξ Αλέρου στα 600 μ.

Από τους αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς που αγωνίστηκαν , πέρα από τον εξαιρετικό Αλέρου, πολύ αξιόλογες επιδόσεις σημείωσαν οι Ανέστης Νάνος με 9”71 στα 80 μ, Αναστασία Καλογιαννοπούλου και Γιώτα Φαρμάκη με 20”42 και 20”68 στα 150 μ,  Πάνος Μουτσουρίδης με 23”08 στα 200 μ., Παναγιώτης Αρβανιτίδης 11”49 στα 100 μ, Δημήτρης Καραμανίδης με 1’34”45 στα 600 μ, Στέλα Παρασκευά 3’26”75 στα 1000 μ ΠΚ Β’, Σωτηρία Καζατζίδου με 36,47 στον ακοντισμό αλλά και οι προσπάθειες των βετεράνων Κώστα Χαμουρούδη 9,37 στη σφαίρα και Τάσου Λουνή 6,02μ στο μήκος και 10,56 μ στη σφαιροβολία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων: ΕΔΩ

Πηγή των φωτογραφιών από το Kilkis web tv

Ευχαριστίες

Ο ΓΑΣ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες των συλλόγων από όλη την χώρα που τίμησαν με την αγωνιστικότητα και την παρουσία τους του αγώνες, τους πολυάριθμους εθελοντές και “αφανείς” εργάτες των αγώνων αλλά όλους όσους με οποιοδήποτε τρόπο βοήθησαν και  έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία των φετινών “Ελευθερίων” , τον τοπικό Τυπο , τους χορηγούς των αγώνων, τους αθλοθέτες των επάθλων, τους Κριτές, το προσωπικό του Σταδίου του Κιλκίς, και το Δήμο Κιλκίς για την οικονομική υποστήριξη και φυσικά όλους τους θεατές που ήρθαν στο στάδιο και βοήθησαν με το χειροκρότημα τους την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών.

Εκφράζει τα θερμά του ευχαριστήρια στους χορηγούς των αγώνων που με την προσφορά τους έκαναν  πραγματικότητα την διοργάνωση:

  •              ΦΑΛΙΕΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ , πρατήριο υγρών καυσίμων, Γαλλικός
  •              ΤΣΑΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Καφέ “Τρυποκάρυδος” Κιλκίς
  •              ΜΟΥΣΜΟΥΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, σχολή οδηγών, Κιλκίς
  •              ΣΟΥΜΕΛΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, κρεπερί “Βαβέλ” Κιλκίς
  •              “ΜΠΙΤΕΝ ΦΑΤΕΝ” Φαστ Φουντ , Κιλκίς
  •              “ΟΔΗΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ. GR”
  •              ΖΑΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΟΣ & ΙΩΑΝΝΗΣ, Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, Κιλκίς
  •              ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Πρατήριο Αρτου “Οπως Παλιά” Κιλκίς
  •              ΤΟΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, Ανθοπωλείο “Ονειροπαγίδα” Κιλκίς
  •              ΣΙΑΡΙΔΟΥ ΣΥΜΕΛΑ, Ανθοπωλείο, Κιλκίς
  •              “ΛΥΚΑΣ   I.Κ.Ε. ” , Γαλακτοβιομηχανία , Βαφειοχώρι Κιλκίς

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους συντελεστές των αγώνων :

  •              Τον ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΑΥΡΟ , Εμπόριο Ηλεκτρονικών – Ηχητικών, Κιλκίς, για την ηχητική κάλυψη των αγώνων
  •              Την ULTRAVISION –  ΣΕΡΑΣΚΕΡΗΣ ΣΑΒΒΑΣ Διαφημιστική Εταιρία για τη μακέτα της αφίσας και την πρόσκληση των “Ελευθερίων”
  •              Την kikis web tv και τον δημοσιογράφο Θεόφιλο Κυριακίδη για τη δημοσιογραφική και φωτογραφική κάλυψη των αγώνων
  •              Τον κ. Ηλιάδη Σάββα για την βιντεοσκόπηση της διοργάνωσης
  •              Το ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ – ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ , Ε.Ε.ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
  •              Τον Πολιτιστικό Ποντιακό Σύλλογο “Παναγιά Σουμελά”
  •              Την αξεπέραστη εκφωνήτρια κα Νίκη Νακοπούλου
  •              Τους Εθελοντές – Γονείς και φίλους του ΓΑΣ Κιλκίς

Τους ευχαριστούμε και για έναν ακόμη πολύ σοβαρό για εμάς λόγο, γιατί όλοι τους “γουστάρουν” πραγματικά να βοηθήσουν και το κάνουν απο καρδιάς!!

Τέλος ευχαριστήσουμε τους συνδιοργανωτές Δήμο Κιλκίς , τον Τεχνικό Σύμβουλο του ΣΕΓΑΣ Χρήστο Χατζηβασιλείου , τον υπάλληλο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ευστάθιο Πουρδάνη και του ΔΣ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας για την ολόθερμη και πολύπλευρη στήριξη τους

 

Σχολιάστε