My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση Σούλη για τη Χειρουργική

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης παραβρέθηκε στη συνέντευξη τύπου που έδωσε την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς (ΕΝΙΚ) με τη παρουσία παραγόντων της δημόσιας ζωής του νομού μας.


Ο κ. Καζαντζίδη δίνοντας το παρών ήθελε να καταδείξει τη μεγάλη βαρύτητα που έχουν για τον συνδυασμό του τα προβλήματα του Νοσοκομείου Κιλκίς, σε μια στιγμή μάλιστα που διακυβεύεται κι αυτή η ίδια η ύπαρξη του έτσι όπως τη γνωρίζει πολλές δεκαετίες τώρα το Πανελλήνιο.


Με την παρέμβαση που έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς δημιούργησε βαθύτατη αίσθηση, τόσο στο ιατρικό και άλλο προσωπικό του Ιδρύματος, όσο και σε όλους τους παραβρεθέντες. Συγκεκριμένα, διατύπωσε τη θέση ότι απαιτείται άμεση εισαγγελική παρέμβαση για να υποχρεωθεί ο απαραίτητος αριθμός ιατρών να μετακινηθεί άμεσα από τη Θεσσαλονίκη προς το Νοσοκομείο Κιλκίς προκειμένου να στελεχωθεί αυτό επαρκώς και να λειτουργήσει απρόσκοπτα η Χειρουργική Κλινική του.


Χαρακτηριστική εκ μέρους της ΕΝΙΚ ήταν η τοποθέτηση του Ανέστη Καρανικόλα, ο οποίος εκτελεί και χρέη διευθυντή στην ακέφαλη σήμερα Χειρουργική: Αναφερόμενος στη θέση που εξέφρασε ο κ. Καζαντζίδης, την υιοθέτησε πλήρως υπερθεματίζοντας και υπογραμμίζοντας ότι κάτι τέτοιο είναι μέσα στις αρμοδιότητες του εισαγγελέα, ο οποίος οφείλει να λάβει τη προταθείσα πρωτοβουλία.

Σχολιάστε