My Twitter Feed

15 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Στη Βουλή η δίωξη Αχ. Καλεμκερίδη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά όλα τα σχολεία και την Τρίτη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Τέρπυλλος και νομός σε κατάψυξη! -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

“Δίνουν τις λαϊκές σε επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Ο χιονιάς έφυγε, η “Μήδεια” μένει -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά τη Δευτέρα όλα τα σχολεία -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένουμε …μονοψήφιοι -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Ν` ανακληθεί η δίωξη Καλεμκερίδη -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Πρόταση για 2ο τμημα στο ΤΕΙ

TEI KILKISΤην λειτουργία Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών στο Κιλκίς, προτείνει ο πρόεδρος του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρης Πασχαλούδης. Το συγκεκριμένο τμήμα θα πρέπει να έχει δύο κατευθύνσεις, την ένδυση και τη γραφιστική, με τα μαθήματα της δεύτερης να γίνονται στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Σερρών, όπου υπάρχει ο απαραίτητος εργαστηριακός εξοπλισμός, την ώρα που τμήμα γραφιστικής υπάρχει αυτή τη στιγμή μόνο στην Αθήνα.

Όσον αφορά το κτιριακό του συγκεκριμένου τμήματος, ο κ. Πασχαλούδης επεσήμανε ότι το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης δεν έχει μέχρι σήμερα προχωρήσει στην οριστική παραλαβή του έργου από τον ανάδοχο εργολάβο! Παράλληλα τόνισε ότι για να λειτουργήσει το κτήριο απαιτούνται κονδύλια και για τα πάγια λειτουργικά του έξοδα.

papoulidis-pasxaloudisΤα ανωτέρω γνωστοποίησε ο κ. Πασχαλούδης στις 20 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια συνάντησης με κλιμάκιο της ΝΕ του Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, το οποίο πραγματοποίησε επίσκεψη στο Τ.Ε.Ι. Σερρών στο πλαίσιο ενημέρωσης σχετικά με την υφιστάμενη κατάσταση του τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης του Κιλκίς.

Σε ανακοίνωσή της, η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι στόχος της είναι η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος του Τ.Ε.Ι. Κιλκίς. “Σε αυτήν τη κατεύθυνση οφείλουμε όλοι μαζί να κινηθούμε. Θεωρούμε ότι αποτελεί θέμα μείζονος σημασίας και έτσι θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε”, σημειώνει.

Σχολιάστε