My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Πρόγραμμα εκπαίδευσης μεταναστών

Ξεκίνησε η λειτουργία των τμημάτων της  νέας εκπαιδευτικής περιόδου του προγράμματος «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠ8».

Το έργο απευθύνεται σε Πολίτες της Ε.Ε. και υπηκόους τρίτων χωρών ανεξαρτήτως καταγωγής, από την ηλικία των 16 ετών και άνω, που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα. Εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο.

Ο σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν τις γλωσσικές δεξιότητες και τις πρακτικές κοινωνικές και διαπολιτισμικές ικανότητες που απαιτούνται για την κοινωνική ένταξη των ίδιων και των οικογενειών τους.

Το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης διαρθρώνεται στα επίπεδα: Α1 (διάρκειας 125 ωρών ), Α2 (διάρκειας 175 ωρών), Β1 (διάρκειας 185 ωρών). Τα μαθήματα πραγματοποιούνται απογευματινές  ώρες σε διάφορες περιοχές του Νομού Κιλκίς και παρέχονται δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν και να καταθέτουν τις αιτήσεις τους είτε στην είσοδο του κεντρικού κτηρίου του Δήμου Κιλκίς, είτε ηλεκτρονικά από τη σελίδα του Δήμου Κιλκίς www.e-kilkis.gr. Απαραίτητα Δικαιολογητικά: 1) Φωτοτυπία Διαβατηρίου και 2) Φωτοτυπία Άδειας Διαμονής.

 

Πληροφορίες στην Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Κιλκίς Σοφία Β. Πεγκλίδου, τηλέφωνο επικοινωνίας: 6937131192 (ώρες επικοινωνίας 9:00- 13:00)

Email: odysseas@ein.gr , sofpak@yahoo.gr

Σχολιάστε