My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Πρόβα νίκης για τον Δ. Κυριακίδη

*Περιοδεία σε Κρούσια και Μουριές.

Το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη Δημοτική Ενότητα Κρουσσών είναι ξεκάθαρα υπέρ της επικράτησης του Δημήτρη Κυριακίδη και της δημοτικής παράταξης ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ στην εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαϊου.

Άλλη μια περιοδεία του ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ στα Κρούσια, αυτή τη φορά στον άξονα Γερακαριού, Σπουργίτη, Φύσκας, Δίβουνου, Άνω και Κάτω Θεοδωρακίων το Σάββατο 18 Μαϊου επιβεβαίωσε την υψηλή δημοφιλία και αποδοχή που έχουν τα στελέχη του δημοτικού συνδυασμού και ο Δημήτρης Κυριακίδης στην περιοχή.

Με απλό και κατανοητό λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς εξήγησε στους κατοίκους των ορεινών χωριών τα βασικά σημεία του προγράμματός του για την περιοχή και απάντησε σε ερωτήσεις που του τέθηκαν σχετικά με τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους με αιχμή την αγροτική οδοποιία, την υδροδότηση, τη διαμόρφωση των χώρων πρασίνου.

Μιλώντας στη Βάθη ο κ. Κυριακίδης στάθηκε στην κεφαλαιοποίηση των πλούσιων φυσικών πόρων του οικισμού και στη σύνδεση της τοπικής παραγωγής, όπως το κατσικίσιο τυρί που παράγεται εκεί, με την αγροτουριστική πολιτική που θέλει να προωθήσει δυναμικά η δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ ως αυριανή Δημοτική Αρχή σε συνδυασμό με την επαναφορά γαστρονομικών εκδηλώσεων (γιορτή σαλιγκαριού) που εγκαταλείφθηκαν εξαιτίας της ελλιπούς χρηματοδότησης.

Η αξιοποίηση του δάσους της Βάθης ως οργανωμένου χώρου αναψυχής, η ανάπτυξη πολιτιστικών, περιβαλλοντικών και αθλητικών δραστηριοτήτων στον οικισμό με επίκεντρο το πετρόκτιστο παλιό δημοτικό σχολείο είναι πρόσθετες ενέργειες που θα συμβάλουν στην εξωστρέφεια της Βάθης. Έτσι θα ζωντανέψουμε τα χωριά μας. Με σχέδιο και με τη δική σας βοήθεια για να πάμε Μπροστά τον τόπο μας είπε ο κ. Κυριακίδης και ζήτησε από τους κατοίκους να εμπιστευθούν το ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ για να κάνει τις δεσμεύσεις του πράξη.

Το σκηνικό των μαζικών συγκεντρώσεων επαναλήφθηκε την επόμενη μέρα σε Αγία Παρασκευή, Μουριές και Σ.Σ. Μουριών. Το λεκανοπέδιο στηρίζει δυνατά το Δημήτρη Κυριακίδη και το ‘’Κιλκίς Μπροστά’’.

Σε ξεχωριστές συγκεντρώσεις και στους τρεις οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Μουριών ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς ανέπτυξε τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του για το Δήμο Κιλκίς και τη διοικητική του δομή ενώ αναφέρθηκε επί μέρους και στα έργα που προκρίνονται για την περιοχή με προτεραιότητα την αντιπλημμυρική της προστασία, τη βελτίωση της καθημερινότητας σε φωτισμό, καθαριότητα και αγροτική οδοποιία, την αξιοποίηση του ορεινού όγκου του Μπέλλες και του υδροχαρούς δάσους των Χιλίων Δέντρων.

Βασική μας επιδίωξη για το λεκανοπέδιο των Μουριών τόνισε ο κ. Κυριακίδης είναι τα απαραίτητα έργα υποδομών που θα θωρακίσουν την ποιότητα ζωής σας και η θεμελίωση μιας νέας δυναμικής αγροτουριστικής ανάπτυξης με άξονες τον ορεινό όγκο του Μπέλλες, τη Δοϊράνη την ανάδειξη της γαστρονομικής ταυτότητας τοπικών προϊόντων όπως τα σταφύλια, το καλαμπόκι με σκοπό την τόνωση της τοπικής μας οικονομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη της κεντρικής ομιλίας στο Σ.Σ. Μουριών με πρόταση του κ. Κυριακίδη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Το παρών τους στις ομιλίες του επικεφαλής του ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ στο λεκανοπέδιο έδωσαν ο βουλευτής ν. Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς και ο π. Δήμαρχος Μουριών Σάββας Αργυρόπουλος.

Δελτίο τύπου από Δ. Κυριακίδη

Σχολιάστε