My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Πρωτοφανείς οι απώλειες νερού

Εξαιρετικά μεγάλες παραμένουν οι απώλειες νερού στη πόλη του Κιλκίς και σε οικισμούς του δήμου, σύμφωνα με την ηλεκτρονική καταγραφή της κατανάλωσης που κάνει η ΔΕΥΑΚ.

neroΕξαιτίας της παγωνιάς υπάρχουν δεκάδες κρυφές και εμφανείς διαρροές σε παροχές καταναλωτών, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η ζήτηση νερού σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

Για να αντιμετωπισθεί η κατάσταση, η Επιχείρηση έκλεισε το περασμένο Σαββατοκύριακο τις βάνες που τροφοδοτούν τα χαμηλά προάστια της πόλης για να μπορέσουν να έχουν νερό και οι καταναλωτές που έχουν διαμερίσματα στις παρυφές του λόφου Αγίου Γεωργίου.

Επίσης, το απόγευμα της Δευτέρας 16/1/2017 και περί τις 5 μμ θα γίνει πάλι διακοπή της τροφοδοσίας της περιοχής κάτω από την οδό της 21ης Ιουνίου μέχρι την Τρίτη 17/1/2017 και ώρα 10 πμ, ενώ αν τα δεδομένα διαφοροποιηθούν επί τω βελτίω, εκτιμάται ότι ο χρόνος των διακοπών θα μειωθεί.

Η ΔΕΥΑΚ με ανακοίνωσή της, παρακαλεί τους καταναλωτές να φροντίσουν για την όσο το δυνατόν συντομότερη αποκατάσταση των διαρροών, ενώ θεωρεί σημαντικό να ελεγχθούν και χώροι που είναι ακατοίκητοι, όπως κλειστά διαμερίσματα, αποθήκες κλπ.

Επίσης, τους καλεί να την ενημερώνουν στο τηλέφωνο 23410 29330 για κάθε διαρροή ώστε να γίνει καταγραφή και να μπορέσουν τα συνεργεία της να επέμβουν το συντομότερο δυνατό.  Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το τεχνικό προσωπικό επιφυλακής παρεμβαίνει σε βλάβες μόνο των  κεντρικών αγωγών και όπου υπάρχει σημαντική διαρροή που δεν μπορεί να ελεγχθεί με άλλα μέσα.

Επισημαίνεται τέλος ότι σημαντικά προβλήματα, είτε ηλεκτρολογικά είτε διαρροών, υπάρχουν και σε πολλούς οικισμούς και αντιμετωπίζονται σε συνεργασία με το  Δήμο Κιλκίς.

Σχολιάστε