My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Πρωτοβουλία αστυνομικών στην Χαλκιδική

ierissosΩς κίνηση καλής θέλησης από τους αστυνομικούς της Κ. Μακεδονίας σε μία προσπάθεια εκτόνωσης της έντασης στη ΒΑ Χαλκιδική, χαρακτηρίζεται η συνάντηση που είχαν σήμερα Πέμπτη εκπρόσωποί τους, με τον αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Ιωάννη Γιώργο.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν πως είναι έτοιμοι να συναντηθούν με τους κατοίκους της περιοχής και τα συντονιστικά τους όργανα για την δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και την αποφυγή νέων εντάσεων. “Όλα αυτά που γίνονται δεν συνεισφέρουν στην ειρήνη και ηρεμία της περιοχής”, δήλωσε από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος δεσμεύθηκε να αναλάβει πρωτοβουλίες για “να ξεκινήσει άμεσα διάλογος προς αποφυγή ακραίων πράξεων από όποια πλευρά κι αν προέρχονται”.

“Θετική η κίνηση των αστυνομικών, αλλά η ηρεμία στην περιοχή θα επανέλθει όταν φύγει η εταιρία από το βουνό”, δήλωσε στο ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ο κ. Καραστεργίου από το Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα, ξεκαθαρίζοντας ότι οι κάτοικοι θα μείνουν στα μπλόκα της Ιερισσού “ώστε να μην επιτρέψουν άλλη καταδρομική εισβολή των αστυνομικών”, ενώ παράλληλα ετοιμάζουν νέα διαμαρτυρία στο εργοτάξιο στις Σκουριές.

Πηγή: rthess.gr

Σχολιάστε