My Twitter Feed

5 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Πρωταπριλιάτικο…ουστ χρυσοθήρων!

metalleia-kroysiaΠολύ ωραίο για να `ναι αληθινό! Ο λόγος, βέβαια, για την χθεσινή μας “είδηση” ότι έρχεται η τρόικα και διώχνει τους χρυσοθήρες”! (http://www.kilkis24.gr/wp-admin/post.php?post=32814&action=edit). 

Καθότι το έθιμο της Πρωταπριλιάς απαιτούσε ένα ψέμα, ε είπαμε να πούμε κάτι “χοντρό” για να `ναι κι εύκολα αντιληπτό, αν και ο φίλος μας ο “Θείος Αδάμ” σαν να την ψιλοπάτησε ελαφρώς!

Κι οι Οικολόγοι

Να σημειώσουμε ότι κάτι ανάλογο είπαν κι οι Οικολόγοι-Πράσινοι! Ιδού το δικό τους πρωταπριλιάτικο:

Οι Οικολόγοι Πράσινοι Θεσσαλονίκης εκφράζουν την ιδιαίτερη ικανοποίησή τους για τη χθεσινή ξαφνική απόφαση της Eldorado Gold να εγκαταλείψει την επένδυση εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής. Η εταιρεία σε μια πραγματικά γενναία απόφαση, δήλωσε ότι δεν μπορεί να στερήσει το νερό από μια τόσο τεράστια έκταση, ούτε και να προκαλέσει τόσο κακό στη δημόσια εικόνα της από την αναπόφευκτη ρύπανση που θα υπάρξει και η οποία θα δικαιώσει τους επικριτές της. Σε μια πρωτοφανή κίνηση στα χρονικά των δημοσίων σχέσεων, η εταιρεία δεσμεύτηκε να διοχετεύσει τα κεφάλαια της συγκεκριμένης επένδυσης σε μικρές τοπικές επιχειρήσεις βιολογικών καλλιεργειών και οικολογικού τουρισμού, όχι μόνο στη Χαλκιδική, αλλά σε όλη τη Β. Ελλάδα, γεγονός που όπως δηλώνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι δεν μπορούν παρά να επικροτήσουν.

Καλό μήνα!

Σχόλια
2 Σχόλια to “Πρωταπριλιάτικο…ουστ χρυσοθήρων!”
  1. Ο/Η Θείος Αδάμ λέει:

    Του Θείου Αδάμ δεν του επιτρέπεται να την πατάει ούτε ελαφρώς ούτε βαρέως 🙂 . Μαζί με το δικό σας ψέμα ανέφερα και τα πρωταπριλιάτικα που λένε όλο τον χρόνο οι υπέρμαχοι της εξόρυξης. Γιατί Πρωταπριλιάτικα μυθεύματα είναι όλα αυτά που λένε.

Σχολιάστε