My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Μαθήτρια πρωταθλήτρια στο τένις

valentini-grammatikopoulouΗ Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Αξιούπολης Κωνσταντία Συμεωνίδου και ο σύλλογος διδασκόντων εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην μαθήτρια της Α τάξης  του σχολείου, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, για τις εξαιρετικές επιδόσεις της στο τένις.

Διαβάστε σχετικό με την μαθήτρια-αθλήτρια άρθρο στο tennisnews.gr:

Με την Eλληνίδα τενίστρια Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου να κατακτά τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, έπεσε η αυλαία του 2nd Hellenic Zeus ITF Pro Circuit, μιας σειράς 10 διεθνών τουρνουά Ανδρών και Γυναικών που διήρκεσε 5 συνεχόμενες εβδομάδες στις υπέροχες εγκαταστάσεις του Lyttos Beach Hotel της Χερσονήσου.

Στον τελικό των Γυναικών, η Pei-Chi Lee και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, διεκδίκησαν τον τίτλο για τουλάχιστον 2 ώρες. Η Γραμματικοπούλου προηγήθηκε με 1-0 παίρνοντας το πρώτο σετ με 7-6(4), με την τενίστρια από την Ταϊπέι να ισοφαρίζει σε 1-1 κερδίζοντας το δεύτερο σετ με 6-3.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ, η Ελληνίδα προηγήθηκε με 4-0 games και κατέκτησε τη νίκη και το τρόπαιο με το τελικό σκορ 7-6(4), 3-6, 6-2, κατακτώντας δύο συνεχόμενα τουρνουά $10.000 για πρώτη φορά στην καριέρα της. Η Βαλεντίνη, που δε μπορούσε να πιστέψει την μεγάλη της επιτυχία στάθηκε ιδιαίτερα στους γονείς της και τη βοήθειά τους. “Δε το πιστεύω πως το έκανα. Έπαιξα πολύ καλά και κάποιος με βοήθησε και από πάνω. Με βοήθησε και οικογένειά μου που πάντα είναι μαζί μου”, τόνισε πανευτυχής η 16χρονη ταλαντούχα αθλήτρια λίγες στιγμές μετά την μεγάλη της επιτυχία.

Στον τελικό του μονού των Ανδρών, ο Βούλγαρος τενίστας Dimitri Kuzmanov επιβλήθηκε με 6-1, 6-2 του Αυστραλού Andrew Whittington και κατέκτησε τον τίτλο του Futures $10.000.

Τις απονομές των βραβείων στους νικητές έκανε ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ, Σπύρος Ζαννιάς, ο οποίος αφού συνεχάρει για ακόμη μια φορά τους διοργανωτές, στάθηκε πολύ στη βοήθεια αυτών των τουρνουά για τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.

valentini-grammatikopoulou2O πρόεδρος της ΕΦΟΑ δήλωσε: «Τα στατιστικά στοιχεία μιλάνε μόνα τους. Οι Έλληνες αθλητές συνέλεξαν 114 πόντους. Που σημαίνει ότι τα τουρνουά αυτά είναι πάρα πολύ χρήσιμα, οι αθλητές και οι αθλήτριες βάλανε παιχνίδια στα πόδια τους και τα αποτελέσματα τα είδαμε όλοι μας. Άρα λοιπόν αυτή η προσπάθεια αποδίδει καρπούς και θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές, άλλη μία φορά, γιατί πραγματικά οι διοργανώσεις ήταν άψογες, από κάθε άποψη. Tο σημαντικότερο πέρα από τους βαθμούς, πέρα από τους πόντους και τα επαγγελματικά πρωταθλήματα που βοηθιούνται πάρα πολύ τα παιδιά, θέλω να πω ό,τι εκατοντάδες πρεσβευτές δημιουργήθηκαν αυτές τις 5 εβδομάδες για τη χώρα μας, πέραν του συναλλάγματος το οποίο έμεινε εδώ, σε άμεσο οικονομικό αποτέλεσμα, δημιουργήθηκαν εκατοντάδες πρεσβευτές οι οποίοι θα προβάλλουν τη χώρα μας σε όλη τη γη, την ελληνική φιλοξενία, τη μεσογειακή διατροφή και όλα αυτά. Για άλλη μία φορά, κύριε Βουράκη, κύριε Καλαϊτζάκη σας συγχαίρω και θα τα πούμε ξανά το φθινόπωρο. »

Με τη σειρά του ο κος Γιάννης Βουράκης τόνισε τη συμβολή των τουρνουά στην ανάδειξη του τένις στην Ελλάδα και ανανέωσε το ραντεβού για το Φθινόπωρο με τη διεξαγωγή ακόμη 10 διεθνών τουρνουά: “Και εγώ πιστεύω ό,τι μέσα από την προσπάθεια τη δική μας, που και φαίνεται και δε φαίνεται ορισμένες φορές, συμβάλλουμε και εμείς στην ανάδειξη του αθλήματος στην Ελλάδα, βοηθάμε και εμείς τους Έλληνες αθλητές μέσα από αυτά τα τουρνουά να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να έχουν τα αποτελέσματα που βλέπουμε σήμερα. Πιστεύω να συνεχίσουμε και εμείς όσο μπορούμε αυτή την προσπάθεια και τον Οκτώβριο όπως είπε και ο πρόεδρος και τον επόμενο χρόνο με περισσότερα ενδεχομένως τουρνουά, με μεγαλύτερα τουρνουά, που έχουμε συζητήσει, όλα αυτά θα τα βάλουμε στο τραπέζι θα τα κουβεντιάσουμε και πιστεύω ότι η επόμενη μέρα για το ελληνικό τένις θα είναι αρκετά ελπιδοφόρα».

Mεγάλος χορηγός τίτλου της σημαντικής αυτής διοργάνωσης που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) είναι η εταιρία Hellenic Zeus Travel Services. Άλλοι σημαντικοί χορηγοί της σειράς των 10 τουρνουά είναι οι εταιρίες: TOYOTA – Παπακαλιάτης Α.Ε., ACE Tennis Academy, Cleanup laundries, ART, Hotel Kastro και Success.

Χορηγοί επικοινωνίας: tennisnews.gr, newsit, Κρήτη Σπορ Fm 87,6, prismanews.gr, CRETELIFE.gr, ΚΡΗΤΗ TV, Νέα Κρήτη, tennissociety.gr, tv CRETA, gazzetta.gr, CRETE2DAY, Κύδων Τηλεόραση και η Νέα Τηλεόραση Κρήτης.

 

Σχολιάστε