My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Πρωταγωνιστές οι Παίονες στα Θεοτόκεια

Τα χορευτικά τμήματα Παιόνων Γουμένισσας παρουσίασαν την Κυριακή 11 Αυγούστου στα 44α Θεοτόκεια, χορούς από διάφορες περιοχές της Μακεδονίας.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με χορούς από την περιοχή της Γουμένισσας από το τμήμα ενηλίκων που με τις τοπικές και με τις επιμελημένες φορεσιές, ενθουσίασαν το κοινό με τις χορευτικές τους ικανότητες.

Στη συνέχεια τα παιδικά τμήματα παρουσίασαν χορούς από την Φλώρινα, την Καστοριά, την Πέλλα και την Γουμένισσα. Το κοινό ενθουσιασμένο από την προσπάθεια των μικρών χορευτών ενθάρρυνε με το χειροκρότημα του την συνέχιση τους στα μονοπάτια της παράδοσης.

Την σκυτάλη πήρε μετά τα παιδικά το σωματείο ” Χορονός εν κύκλιος κίνηση ” που παρουσίασε χορούς από τον Έβρο φιλοξενούμενοι από τον Σύλλογο των Παιόνων. Μετά την παρουσίαση των χορών από την Θράκη στην σκηνή ανέβηκε το τμήμα των νέων και το τμήμα παραστάσεων του τοπικού Συλλόγου, όπου απέδωσαν εξαιρετικά τους χορούς από την Πέλλα και τη Φλώρινα.

Η ζωντάνια των χορευτών σε συνδιασμό με τους ήχους των χάλκινων πνευστών του Τριαντάφυλλου Ασαρτζή και την ποικιλία των ενδυμασιών απογείωσαν τη βραδιά μαζί με τον κόσμο που είχε κατακλείσει την κεντρική πλατεία και τους γύρω δρόμους.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Τσιαρόγας ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η βραδιά, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο που εργάσθηκε σκληρά αυτές τις μέρες και φυσικά τον κόσμο που τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του.

Την παρουσίαση της βραδιάς έκανε η αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Δροσιά Γαλούπη, ενώ την επιμέλεια και οργάνωση είχε η χοροδιδάσκαλος Ελένη Τζιμούλη.

Σχολιάστε