My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Προχωράει το e-δημοπρατήριο

Σειρά επισκέψεων με στόχο τη διεύρυνση των συνεργασιών αλλά και την προώθηση του έργου “Ηλεκτρονικό Δημοπρατήριο αγροτοδιατροφικών προϊόντων e-Auction Market”, πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς και αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Παύλος Τονικίδης.

tonikidisΤελευταίοι σταθμοί του προγράμματός του ήταν τα Επιμελητήρια Κοζάνης και Φλώρινας, όπου ο κ. Τονικίδης είχε συνάντηση με τους ομόλογους του, Κωνσταντίνο Κυριακίδη και Σάββα Σαπαλίδη, αντίστοιχα. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ο κ. Τονικίδης τόνισε την αναγκαιότητα συνεργασιών όλων των φορέων ώστε τα επιμελητήρια να αναλάβουν ακόμη πιο σημαντικές δράσεις και πρωτοβουλίες κάνοντας πράξη το ρητό “η ισχύς εν τη ενώσει”. Προς αυτή την κατεύθυνση έγινε παρουσίαση του καινοτόμου εργαλείου e-auction, που δημιούργησε και διαθέτει εντελώς δωρεάν το Επιμελητήριο του Κιλκίς προς όλα τα επιμελητήρια της χώρας.

Το ηλεκτρονικό δημοπρατήριο μπορεί να αξιοποιηθεί προς όφελος των μελών τους και των τοπικών παραγωγών και επιχειρήσεων, για τη διεξαγωγή εμπορικών αγοραπωλησιών. Μέσα από το Ηλεκτρονικό Δημοπρατήριο, παραγωγοί και επιχειρήσεις που είναι μέλη Επιμελητηρίων, μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές του και να επωφεληθούν για να:

  • Προωθήσουν τα προϊόντα τους σε ευρύτερο δίκτυο αγοραστών
  • Επιτύχουν καλύτερες τιμές μέσα από απ’ ευθείας διαπραγμάτευση
  • Αναπτύξουν τις εξαγωγές των προϊόντων τους
  • Αξιοποιήσουν σύγχρονες καινοτομίες και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες

Οι προτάσεις του κ. Τονικίδη έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό, ενώ τόσο ο κ. Κυριακίδης όσο και ο κ. Σαπαλίδης ασπάστηκαν την ιδέα μιας δυναμικότερης συνεργατικής πολιτικής ανάμεσα σε όλα τα επιμελητήρια της χώρας, αλλά και την ανάγκη της καθιέρωσης του Ηλεκτρονικού Δημοπρατηρίου e-Auction Market ως μέσου διεξαγωγής αγοραπωλησιών, εντός και εκτός συνόρων, χαρακτηρίζοντάς το ως ένα εργαλείο ικανό να αποφέρει σημαντικά οφέλη για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων του αγροτοδιατροφικού τομέα, ισχυροποιώντας το ρόλο των επιμελητηρίων στην ενίσχυση των τοπικών επιχειρηματικών και εμπορικών δραστηριοτήτων και την ανάπτυξη του τόπου γενικότερα.

Σχολιάστε