My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Προχωράει κανονικά το νέο ΔΠΕ

Ο σχεδιασμός για τη δημιουργία του νέου Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος προχωράει κανονικά, ενώ αναμένεται να δοθεί σε διαβούλευση το σχετικό πλαίσιο νόμου μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Αυτό υπογραμμίζει ο πρύτανης του ΤΕΙ Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης, Δημήτρης Μπαντέκας, μιλώντας στο Kavala Portal λίγες ημέρες μετά την εξαγγελία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τη δημιουργία του νέου πανεπιστημίου, το οποίο θα προκύψει από την συγχώνευση του ήδη υπάρχοντος Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας με τα ΤΕΙ Κεντρ. Μακεδονίας, Θεσσαλονίκης και Αν. Μακεδονίας-Θράκης,  και θα διατηρεί τμήματα στις πόλεις Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Κιλκίς, Κατερίνη, Καβάλα και Δράμα.

Αναφερόμενος στη παραίτηση του καθηγητή Κώστα Γραμμένου από την προεδρία της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, ο κ. Μπαντέκας τόνισε:

“Εμείς τον κ. Γραμμένο δεν τον είδαμε ποτέ σε κανένα στάδιο των επαφών για τη συγχώνευση των ιδρυμάτων. Η παραίτησή του ήταν για εμάς αναμενόμενη, δεδομένου ότι ο κ. Γραμμένος ήταν διορισμένος στη θέση αυτή εδώ και πολλά χρόνια -από το 2006- και τώρα που θα μπει νέα διοίκηση στο νέο ίδρυμα το λογικό θα ήταν να αποχωρήσει. Τα σενάρια περί παραίτησής του λόγω διαφωνιών για το ζήτημα της συγχώνευσης των ιδρυμάτων ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Εκτιμώ πως όλος αυτός ο ντόρος οφείλεται στην προσπάθεια της αντιπολίτευσης να βρει την ευκαιρία να προωθήσει τις θέσεις της για τη συγχώνευση μέσα από την παραίτηση του κ. Γραμμένου”.

 

Σχολιάστε