My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Προτεραιότητα γήπεδα και κολυμβητήριο

Άμεση προτεραιότητα για τους αθλητικούς συλλόγους του Κιλκίς είναι η δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων, προπονητικών γηπέδων και του κολυμβητηρίου.

Αυτό προέκυψε από τις συναντήσεις που είχε η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, με εκπροσώπους των ιστορικών σωματείων του Κιλκισιακού και του ΓΑΣΚ.

Συγκεκριμένα, η κ. Αγαθοπούλου συνάντησε τον πρόεδρο Λάζαρο Μεταλλίδη, τον γενικό γραμματέα Ελευθέριο Παπαδόπουλο και τον προπονητή του Κιλκίακού Γεώργιο Πελίδη, ενώ ακολούθησε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΓΑΣ Κιλκίς Αυγέρη Παπαθεοδώρου και τα μέλη του συλλόγου Γεώργιο Βλάχο και Αστέριο Τριανταφύλλου.

Όλοι ανεξαιρέτως διέκριναν την αναγκαιότητα συνεργασίας των φορέων του νομού ώστε να διεκδικήσουν από κοινού την ποιοτική αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, εκμεταλλευόμενοι όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα (Leader, ΕΣΠΑ κτλ).

Η κ. Αγαθοπούλου, τόνισε το πραγματικό ενδιαφέρον της για τον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και την βελτίωση των συνθηκών άθλησης για όλους τους πολίτες και ζήτησε από τους φορείς να θεωρούν δεδομένη την στήριξη και την  συνεργασία για όλες τις δίκαιες διεκδικήσεις τους, με όποιον τρόπο χρειαστεί.

Σχολιάστε