My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Προτείνει αντίποινα για ΠΓΔΜ

Οικονομικά αντίποινα κατά της ΠΓΔΜ προκειμένου να αναγκαστεί ν` ανοίξει τα σύνορα στην Ειδομένη, προτείνει ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Νότης Μαριάς. 

mariasΔιαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου:

Την επιβολή σκληρών οικονομικών αντιποίνων κατά των σκοπιανών προκειμένου να αναγκαστούν να ανοίξουν τα σύνορα στην Ειδομένη για να μπορέσουν οι χιλιάδες εγκλωβισμένοι πρόσφυγες να πάνε στη Γερμανία προτείνει εδώ και αρκετές ημέρες με συνεχείς του συνεντεύξεις στα ΜΜΕ ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς.

“Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους προσφυγές και παράνομους μετανάστες και ούτε βέβαια θα ανεχθούμε η Πατρίδα μας να μετατραπεί σε ένα απέραντο προσφυγικό Νταχάου”, επισήμανε ο Νότης Μαριάς.

Τα Σκόπια, συνέχισε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής εξαρτώνται οικονομικά από την Ελλάδα. Τα ΕΛΠΕ στη Βόρεια Ελλάδα τροφοδοτούν τα Σκόπια με πετρέλαιο μέσω αγωγού από τη Θεσσαλονίκη. Να κλείσουμε λοιπόν τα σύνορα με τους σκοπιανούς, επιβάλλοντας σκληρά οικονομικά αντίποινα και να απαγορεύσουμε κάθε διακίνηση πετρελαίου, πρώτων υλών και άλλων προϊόντων προς τα Σκόπια μέχρι ότου να ανοίξουν τα σύνορα τους στην Ειδομένη.

Και ο Νότης Μαριάς κατέληξε: “οι σκοπιανοί έχουν γίνει πλέον τσιράκια των αυστριακών και παραβιάζουν το Διεθνές Δίκαιο κλείνοντας τα σύνορα τους στους πρόσφυγες, όπως είπε άλλωστε και το Γενικός Γραμματέας ΟΗΕ Μπάνκι Μούν. Ας πάνε λοιπόν στους αυστριακούς να τους δώσουν πετρέλαιο.  Εμείς δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε η Πατρίδα μας να εκβιάζεται από το μόρφωμα των Σκοπίων τελεία και παύλα”.

Επισυνάπτεται βίντεο/ηχητικό με σχετικές δηλώσεις του Νότη Μαριά στο: Real fm 97,8 (00:00 – 03:06), Αρτ TV (03:07 – 04:52), Επιλογές Τηλεόραση Σερρών (4:53 – 08:08)

Σχολιάστε