My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Προταση ΟΝΝΕΔ για κοινο συνεδριο Νεολαιας

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς προσκαλεί όλους τους νέους του νομού μας σε κοινή διοργάνωση του 1ου Συνέδριου Νεολαίας Νομού Κιλκίς. Στο σχετικό της κάλεσμα αναφέρει:

Ως πρωτοπόρα και δραστήρια νεολαία, η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς οργανώνει δράσεις υλοποιώντας τις ιδέες των μελών της. Πιστεύουμε λοιπόν πως ήρθε η στιγμή να υλοποιήσουμε την ιδέα που πιστεύουμε πιο πολύ και θέλουμε να τη δούμε να γίνεται πράξη. Θέλουμε να μιλήσουμε και να μας ακούσουν, να προτείνουμε και να αφουγκραστούμε ιδέες και προτάσεις και να έρθουμε πιο κοντά ώστε να γίνουμε η δύναμη που θα καταφέρει να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για τη γενιά μας και για την πόλη μας. 
Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς λοιπόν, προσκαλεί όλους τους νέους τον νομού για να οργανώσουμε το 1ο Συνέδριο Νεολαίας Νομού Κιλκίς. Θέλουμε τη συμμετοχή των νέων που είναι οργανωμένοι σε συλλόγους και φορείς, συμβούλια σχολείων και οργανώσεις εθελοντισμού. Πολιτιστικοί σύλλογοι χωριών αλλά και χορευτικών ομάδων, 15μελή σχολείων, πολιτικές νεολαίες και οποιοσδήποτε φορέας έχει μέλη νέους και νέες, είναι μερικά παραδείγματα συμμετοχής στο συνέδριο. Ζητάμε τη συμμετοχή κάθε νέου που έχει ανησυχίες και μέσα από ιδέες και προτάσεις θέλει να τις εκφράσει. 
Πιστεύουμε πολύ σε αυτή την ιδέα μας και θέλουμε ακόμη περισσότερο να τη δούμε να γίνεται πράξη. Μπορεί η κάθε οργάνωση ή ο κάθε σύλλογος, μεμονωμένα να μην έχει τόσο δυνατή φωνή στα δρώμενα του νομού μας και στις αποφάσεις των τοπικών φορέων αυτοδιοίκησης. Όλοι μαζί, όμως μέσα από ένα συνέδριο, μπορούμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα και να πάρουμε συλλογικές αποφάσεις, διεκδικώντας τις έπειτα ευκολότερα. 
Τη διοργάνωση θα αναλάβει επιτροπή με εκπροσώπηση όλων των συμμετεχόντων σε αυτή. Η κάθε οργάνωση θα κληθεί να καταθέσει προτάσεις και μέσα από συζήτηση και δημιουργία ομάδων εργασίας που θα αναλάβουν συγκεκριμένα κομμάτια θα στηθεί το οργανωτικό κομμάτι του συνεδρίου. Η διαδικασία προετοιμασίας του συνεδρίου θα κρατήσει 3 περίπου μήνες και στα μέσα Ιουλίου οραματιζόμαστε να αρχίσει τις εργασίες του το 1ο Συνέδριο Νεολαίας Νομού Κιλκίς. Αυτός είναι ο αρχικός σχεδιασμός που έχουμε κάνει. Όλα τα υπόλοιπα θέματα για την επιτυχή διεξαγωγή του συνεδρίου θα αποφασιστούν από την οργανωτική επιτροπή. 
Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς βάζει την ιδέα, βάλτε και εσείς τις προτάσεις και τις επιθυμίες σας για να μπορέσουμε να βάλουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς αλλά και για το νομό μας. Ελάτε να δείξουμε σε όλους ότι εμείς διαφέρουμε και δε θα εφησυχάσουμε με νοοτροπίες που έχουν σκουριάσει. Ελάτε να αλλάξουμε νοοτροπία και να δημιουργήσουμε ένα ευοίωνο μέλλον για τη δικιά μας γενιά. Ελάτε να ενώσουμε τα όνειρα και τις ιδέες μας.- 
Η πρώτη συνάντηση ορίζεται για το Σάββατο 7 Απριλίου σε μέρος και ώρα που θα ανακοινωθούν τις προσεχείς μέρες. 
Τηλέφωνα επικοινωνίας : Θανάσης : 6957508046, Γιώργος : 6973613953 
Ήρθε η ΩΡΑ να ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ.- 
Ήρθε η ΩΡΑ να ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ και να μας ΑΚΟΥΣΟΥΝ.- 
Ήρθε η ΩΡΑ να αλλάξουμε ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.- 
Ήρθε η ΩΡΑ για το 1ο Συνέδριο Νεολαίας Νομού Κιλκίς.-“

Σχολιάστε