My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Προταθηκε το ψηφοδελτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομο

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή η νομαρχιακή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ, με σημαντική παρουσία μελών και φίλων του, ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Η  συνέλευση κατέληξε στην πρόταση για συγκρότηση του ψηφοδελτίου του νομού μας, το οποίο θα εγκριθεί τυπικά και θ` ανακοινωθεί με την επίσημη προκήρυξη των εκλογών.

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ θα `ναι κατά 100% ανανεωμένο σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, με συμμετοχή σ` αυτό τριών υποψηφίων κάτω των 32 ετών, οι οποίοι θα είναι: Ο 32χρονος γραμματέας της ΝΕ Κιλκίς του Συνασπισμού, Λάζαρος Λαζαρίδης, ο 30χρονος ειδικευόμενος γιατρλός Παναγιώτης Χρονόπουλος (της ΚΟΕ) κι η 27χρονη φαρμακοποιός Ειρήνη Αγαθοπούλου, κόρη του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς, Δημ. Αγαθόπουλου.

Στον συνδυασμό θα συμμετέχουν επίσης, οι γνωστοί κι από προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις υποψήφιοι,  Τάσος Κουλίνας απ` το Πολύκαστρο, κι ο προερχόμενος απ` το ΔΗΚΚΙ, Χρήστος Μπίμπασης.

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η συνέλευση αποφάσισε να γίνει δεκτή τυχόν πρόταση που θα προέρχεται απ` το χώρο του Ενωτικού Κοινωνικού Μετώπου, δηλαδή των συνεργαζόμενων με τον ΣΥΡΙΖΑ πολιτικών προσώπων όπως οι Κουρουμπλής, Σακοράφα κλπ. Πρόταση, όμως, που θεωρείται από δυσκολο έως αδύνατο να κατατεθεί, δεδομένου ότι ο εν λόγω χώρος δεν αποτελεί ακόμα πλήρως οργανωμένο πολιτικό σχηματισμό.

Στη χθεσινή συνέλευση παραβρέθηκαν, το μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ, Λευτέρης Χατζηγεωργίου, καθώς κι οι γραμματείς της Νεολαίας του ΣΥΝ Θεσσαλονίκης και του ΔΗΚΚΙ Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε