My Twitter Feed

30 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

“Προτάσσουμε το φυσικό αέριο”

Παρέμβαση για το θέμα της σύνδεσης του Κιλκίς με το δίκτυο φυσικού αερίου, έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος Καζαντζίδης, υπογραμμίζοντας ότι η νέα υπό τον ίδιο Δημοτική Αρχή θα προτάξει τη ευχέρεια πρόσβασης σε φΘηνή ενέργεια, πιέζοντας για την άμεση υλοποίηση του έργου σύνδεσης.

«Το Κιλκίς απογοητεύτηκε χωρίς φυσικό αέριο τόσα χρόνια, καθότι παρά τις εξαγγελίες έμεινε με τις υποσχέσεις. Ως νέα δημοτική αρχή η φθηνή ενέργεια για τους συμπολίτες μας αποτελεί την ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. Θα μας βρει μπροστά του όποιος βάζει φρένο στην οικονομική ανακούφιση της πόλης μας. Και είναι δέσμευση αυτό!», τονίζει σε σχετική δήλωσή του ο κ. Καζαντζίδης.

Συγχαρητήρια

Με άλλη δήλωσή του, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς συγχαίρει τον αντιδήμαρχο Γιάννη Δημητριάδη για τις προσπάθειες που κατεβλήθησαν υπό την ευθύνη του στη ΔΕ Χέρσου, έτσι ώστε να περιοριστούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι συνέπειες της πρόσφατης κακοκαιρίας που έπληξε τη περιοχή μας.

Χαρακτηριστικά και εν είδη χαριτολογήματος, ο κ. Καζαντζίδης σημειώνει ότι ο εν λόγω αντιδήμαρχος επέδειξε και μεγάλες ικανότητες ως οδηγός, ερχόμενος την πρώτη μέρα του χιονιά από τον Βαπτιστή στο Κιλκίς μέσω της ανηφόρας του Μεταλλικού, μπροστά από τα εκχιονιστικά!

Δραστηριότητες κατά τις γιορτές

Κατά την περίοδο των εορτών ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος Καζαντζίδης είχε συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με τον οποίο αντάλλαξε ευχές.

Ο κ. Καζαντζίδης παραβρέθηκε μαζί με το μέλος του συνδυασμού του Περικλή Καντζάβελο στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου στον Μικρόκαμπο, όπου εντυπωσίασε ιδιαίτερα η αναπαράσταση του παραδοσιακού ποντιακού γάμου!

Την επόμενη ημέρα ο υποψήφιος δήμαρχος επισκέφτηκε τη Μεγάλη Βρύση όπου τον υποδέχτηκαν εκεί μέλη της δημοτικής ομάδας με επικεφαλή τον πρώη πρόεδρο Μπάμπη Αναστασιάδη και μετά στην ιστοσελίδα του στο Facebook ο κύριος Καζαντζίδης ανέβασε την εξής χαρακτηριστική ανάρτηση:

«Απόψε χορέψαμε μαζί με τα Μωμογέρια της Πικρολίμνης, ήπιαμε κόκκινο κρασί και φυσικά βγήκαμε φωτογραφία με τους στυλοβάτες του χωριού! Χρόνια Πολλά και συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο για την πρωτοβουλία, καθώς και στο Δήμο Κιλκίς!»

Τέλος, ο κ. Καζαντζίδης μαζί με υποψηφίους συμβούλους του συμμετείχε και στην κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας «ΤΟ ΛΑΒΑΣ» , απευθύνοντας θερμές ευχές και πολλά συγχαρητήρια σε όλο το ΔΣ και ιδιαίτερα στη πρόεδρο, καθώς και στον ιερέα του χωριού του, για την επιτυχημένη εκδήλωση.

Δελτίο τύπου από Αναστάσιο Καζαντζίδη

Σχολιάστε