My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Προσφορές μαθητών σε Κοιν. Παντοπωλείο

koinoniko-pantopoleio-kilkisΤην αλληλεγγύη τους προς τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης επέδειξαν μαθητές γυμνασίων της πόλης του Κιλκίς, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους εξυπηρετούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου.

Συγκεκριμένα, μαθητές του 2ου και του 3ου Γυμνασίων Κιλκίς προσέφεραν την εβδομάδα που μας πέρασε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, κούτες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, που συγκέντρωσαν στα σχολεία τους το προηγούμενο διάστημα με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού παντοπωλείου και την ανακούφιση συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Με τηνευκαιρία, ο Δήμος Κιλκίς για την ευγενική και αξιομίμητη χειρονομία τους, που αποκτά ιδιαίτερη αξία ενόψει Πάσχα, ευχαριστεί θερμά τους διευθυντές, τους καθηγητές, τους συλλόγους γονέων και  κηδεμόνων και φυσικά όλους τους μαθητές των σχολείων για την ευαισθητοποίηση και τη γενναιόδωρη προσφορά τους προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο. 

Για πληροφορίες, δωρεές και ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία του Παντοπωλείου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 23410 79853 και 6956 074811.

 

Σχόλια
One Response to “Προσφορές μαθητών σε Κοιν. Παντοπωλείο”
  1. Ο/Η Kilkis λέει:

    Τα τηλέφωνα είναι της Επιροπής που παραλαμβάνει τις δωρεές;
    Υποθέτω ότι συντάσσονται πρωτόκολλα παραλαβής των δωρεών ώστε να μην δίνεται δικαίωμα για κακεντρεχή σχόλια στη συνέχεια! σωστά;

Σχολιάστε