My Twitter Feed

6 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η Ειρήνη για τη μονάδα αποβλήτων -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δίωξη Καλεμκερίδη για καταγγελίες -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δύο νέοι παθολόγοι στο ΓΝ Γουμένισσας -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Προσπάθεια ΣΥΡΙΖΑ για έλευση Αλ. Τσίπρα σε Κιλκις

Προσπάθεια να έλθει ο Αλέξης Τσίπρας στο Κιλκίς θα καταβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ του νομού μας, προκειμένου ο πρόεδρος του Συνασπισμού να μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί αυτή τη φορά στην πλατεία Ειρήνης.

Αυτό ανέφερε χθες ο γραμματέας της ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΝ, Λάζαρος Λαζαρίδης, κατά τη διάρκεια της νομαρχιακής συνέλευσης του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό του κέντρο στο Κιλκίς (Αθηνών 2). Παράλληλα, το μέλος της ΚΠΕ, Νίκος Παυλίδης, ο οποίος ήταν παρών στη συνέλευση, είπε ότι στόχος είναι να περάσει ο κ. Τσίπρας απ` όσες περιοχές δεν μπόρεσε να το κάνει για τις προηγούμενες εκλογές. Απ` την πλευρά του, το μέλος της ΝΕ, Δημ. Αγαθόπουλος, υπογράμμισε ότι η παρουσία του κ. Τσίπρα στη συγκέντρωση του Κιλκίς επιβάλλεται και λόγω της υπόθεσης των μεταλλείων στα Κρούσια, στην οποία εμπλέκεται κι ο κ. Μπόμπολας.

Ο κ. Λαζαρίδης γνωστοποίησε επίσης ότι θα πραγματοποιηθούν 7- 8 προεκλογικές εκδηλώσεις σ` επίπεδο νομού, 4 – 5 θεματικές συναντήσεις στο Κιλκίς (με νοσοκομειακούς γιατρούς, κτηνοτρόφους κα), ενώ θα επαναληφθεί η “γιορτή ανατροπής” μετά από απαίτηση πολλών φίλων του ΣΥΡΙΖΑ. Εξ` άλλου, εκτός απ` αυτήν του Κιλκίς, κεντρική προεκλογική συγκέντρωση με κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί και στο Πολύκαστρο. Οργανωτική σύσκεψη για τον Δήμο Παιονίας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 28 Μαίου στην Αξιούπολη.

“Δεν πρέπει να βαδίζουμε με το σύνδρομο του σκατζόχοιρου, ούτε όμως να γίνουμε κολυμπήθρα του Σιλωάμ”, τόνισε ο κ. Παυλίδης, γνωστοποιώντας ότι οι Λ. Κατσέλη και Χ. Καστανίδης δεν πρόκειται να είναι υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν ευοδώθηκαν οι προσπάθειες για εκλογική συνεργασία με Οικολόγους – Πράσινους και  ΑΝΤΑΡΣΥΑ.”Η δυνατότητα διακυβέρνησης της αριστεράς είναι πλέον ορατή”, είπε στην εισήγησή του ο Ν. Παυλίδης, τονίζοντας ότι η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ εξαπλώνεται απ` τα μεγάλα αστικά κέντρα προς την περιφέρεια. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται, κυρίως απ` τη ΝΔ, ν` ανακοπεί αυτό το ρεύμα, προσθέτοντας παράλληλα ότι “η δυναμική της αριστεράς θέλει πολλή δουλειά για να παγιωθεί και να επεκταθεί”.

Αναφερόμενος στις προσπάθειες που γίνονται απ` το εξωτερικό γι` ανακοπή του ρεύματος που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παυλίδης είπε ο στόχος είναι να δημιουργηθεί τρόμος στην ελληνική κοινωνία, ενώ το “ευρώ ή δραχμή” είναι ψευτοδίλημμα.

Στη συνέλευση παραβρέθηκε κι η εκλεγμένη βουλευτής, Ειρ. Αγαθοπούλου, η οποία αναφέρθηκε σ` οργανωτικά θέματα ενόψει των νέων εκλογών, όπως το ίδιο έκαναν κι οι υποψήφιοι βουλευτές, Τ. Κουλίνας και Χρ. Μπίμπασης. Να σημειωθεί ότι ο κ. Παυλίδης γνωστοποίησε ότι τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ θα συγκροτηθούν σ` όλη τη χώρα με βάση τη σειρά σταυροδοσίας στις εκλογές της 7ης Μαίου.

Σχολιάστε