My Twitter Feed

12 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Προς τα βράχια ολοταχώς”

Η παράταξη του Δ. Σισμανίδη “οδηγείται προς τα βράχια ολοταχώς και η πορεία της είναι μη αναστρέψιμη”, τονίζει σε δήλωσή του, ο τέως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς, Γιάννης Τσογγίδης.

Η δήλωση:

“Μετά τα όσα εδώ και καιρό συμβαίνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, εντός και εκτός συνεδριάσεων, είναι πλέον πρόδηλο για ακόμη μία φορά ότι η παράταξη του Δημάρχου Σισμανίδη ΑΝΟΔΟΣ-7ΠΟΛΙΣ οδηγείται προς τα βράχια ολοταχώς και η πορεία της είναι μη αναστρέψιμη παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γνωστών αυτόκλητων υποστηρικτών του που συνήθως ανώνυμα και φορώντας μάσκα σε συγκεκριμένους ιστότοπους, που πολύ λίγοι τους διαβάζουν βεβαίως, εκθειάζουν το Δήμαρχο για ανύπαρκτα πράγματα και επιχειρούν να αποδομήσουν με χυδαίο τρόπο όλους όσους δικαίως τον αντιστρατεύονται (σχετική είναι και η καταγγελία του συναδέλφου Βαφειάδη στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο).

Στην ουσία πρόκειται για 5 – 6 γνωστούς κακομοίρηδες που στον πανικό τους προσπαθούν να περισώσουν ό,τι μπορούν με το φτωχό μυαλό τους! Ούτε ένας από αυτούς δε βγαίνει επωνύμως να πει όσα έχει να πει σε βάρος μας και να υποστεί και τις συνέπειες!

Κρύβονται μονίμως υβρίζοντες και συκοφαντούντες. Φυσικά το ερώτημα είναι ποιος από αυτούς έχει την αξιοπιστία, με άλλα λόγια ποιος «έχει τα μούτρα», συν τοις άλλοις, να βγει επωνύμως και ενυπογράφως να πει κάτι, διότι το ειδικό βάρος και το εκτόπισμα όλων αυτών είναι τόσο μικρό που δε θα πείσουν ούτε έναν συμπολίτη!

Όμως πολύ σύντομα δε θα πέσουν μόνο οι μάσκες, αλλά και το φύλλο συκής και τότε θα γελάσει κάθε πικραμένος και κάθε κατεργάρης θα μπει στον πάγκο του!

Σε μία τελευταία ανάρτηση σε έναν από αυτούς τους πειρατικούς ιστότοπους, διότι δεν υπάρχουν στοιχεία για το ποιος έχει τα δικαιώματά του, ο γνωστός μασκοφόρος που κρύβεται όπως η στρουθοκάμηλος (δηλαδή νομίζει ότι κρύβεται), αποκαλεί το σημερινό Δήμαρχο Κιλκίς «πατριάρχη της Αυτοδιοίκησης» επικαλούμενος μεταξύ των πολλών άλλων και το ότι κάποτε εξελέγη Πρόεδρος στην τότε ΤΕΔΚ, ενώ στο ίδιο κείμενο υβρίζει εμένα προσπαθώντας μάλιστα ο δυστυχής να δημιουργήσει ερωτηματικά για την πολύχρονη προσφορά μου στη Ν.Δ..

Ως αφιέρωση και ως επώνυμη απάντηση στα ανώνυμα, βρώμικα χτυπήματα, έχω να επισημάνω δύο τινά (τα υπόλοιπα σιγά-σιγά όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία πολιτικής λήξης αυτών των ανθρώπων):

Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν το πώς έγινε την τελευταία φορά Πρόεδρος στην ΤΕΔΚ ο Σισμανίδης!

Φυσικά η εκτίμηση πρέπει να γίνει με τα τότε πολιτικά δεδομένα όταν υπήρχαν δύο μεγάλες πολιτικές δυνάμεις στο πολιτικό σκηνικό, το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ..Ε, ο συγκεκριμένος, ενώ δήλωνε Ν.Δ., έγινε Πρόεδρος συμπράττοντας με τους αιρετούς του ΠΑΣΟΚ και άφησε στα κρύα του λουτρού αυτούς της Ν.Δ.!

Όσοι δε θυμούνται ή δε με πιστεύουν, ας αναρωτηθούν και ας φρεσκάρουν τη μνήμη τους με ποιο βασικό επιχείρημαο πρώην Δήμαρχος Κρουσσών και νυν Γενικός Γραμματέας του Δήμου ( για πολιτικό αμοραλισμό ούτε λόγος βεβαίως-βεβαίως,) Γιώργος Γαβριηλίδης και μία μεγάλη μερίδα Νεοδημοκρατών αντιστρατεύθηκαν φανατικά τον συνδυασμό Σισμανίδη στις τελευταίες
Δημοτικές Εκλογές του 2014.

Δυστυχώς σε βασικά ζητήματα και επιλογές που θα είχε θέση και το ιδεολογικό περίγραμμα ή πλαίσιο, όπως η διαχείριση του προσφυγικού που έγινε με παλινωδίες, με ασάφειες, χωρίς ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου, με χειρισμούς εν κρυπτώ, όπου ο Δήμαρχος εξαναγκάστηκε στο τέλος μετά από μήνες να ομολογήσει αυτά που είπε ο Υπουργός Μουζάλας στη Βουλή ότι εξαρχής γνώριζε και δεν ενημέρωνε, ενεργώντας ερήμην του Δημοτικού Συμβουλίου ή τουλάχιστον της παράταξής του, όπως επίσης και στο θέμα των κατά φαντασίαν μεταλλείων χαλκού με ολίγον χρυσό και άργυρο, αλλά και στο θέμα της επένδυσης για τη βιομάζα, για τα λατομεία πέτρας που προκύπτουν κάθε τόσο κλπ, που σε όλα αυτά η θέση της παράταξης της δημοτικής πλειοψηφίας ήταν θεωρητικώς πλήρως αντίθετη με τις φιλελεύθερες κεντροδεξιές θέσεις, αποδείχθηκε ότι η παράταξη αυτή έγινε πολιτική ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός στο οποίο συνηγορούν και άλλα μικρότερα γεγονότα τα οποία εν καιρώ θα αναφέρουμε (π.χ. το βίντεο από τη λαϊκή συνέλευση στο Χέρσο για το προσφυγικό είναι αψευδής μάρτυρας επί του ανθρώπου).

Θυμίζω μόνο ότι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πριν 2 μήνες που θα μου απαντούσε ο Δήμαρχος για το θέμα του προσφυγικού «κουβαλήθηκαν» εκεί, όχι τυχαία, οι«τρεις σωματοφύλακες», οι μόνοι που αποτελούν τον κορμό της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ (επίσης αψευδής μάρτυρας το σχετικό βίντεο), κάποια μέλη της OMNES και κάποιοι του μετώπου κατά των μεταλλείων για να απολαύσουν το Δήμαρχο Κιλκίς που φέρεται ότι είναι Νεοδημοκράτης να την «πέφτει» σε εμένα, έναν διαχρονικά απολύτως συνεπή Νεοδημοκράτη με μακρόχρονη δράση που δε δίστασα ποτέ να παραδεχθώ δημοσίως και να είμαι περήφανος για την πολιτική μου ταυτότητα, όχι με λόγια, αλλά με πράξεις. Και δυστυχώς ένας συνάδελφος της πλειοψηφίας δε βρέθηκε να αντιδράσει για εκείνο το σκηνικό!

Αναρωτιέμαι πώς πάνω από 18 – 20 συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που είναι μέλη της Ν.Δ., ανήκοντες στον κεντροδεξιό χώρο, ανέχονται να συμμετέχουν σε μία τέτοια δημοτική παράταξη που πελαγοδρομεί και βολοδέρνει χωρίς πολιτική πυξίδα και στίγμα, ενώ η πλειοψηφία των πολιτών που τους ψήφισε βασίστηκε σε κάποια στοιχειώδη ιδεολογικά και πολιτικά χαρακτηριστικά τα οποία και ανέμενε να δει να ακολουθούνται ή να τηρούνται στην πράξη.

Με άλλα λόγια εκατοντάδες πολίτες, όταν ψήφιζαν την παράταξη Σισμανίδη, πίστευαν ότι ψήφιζαν την παράταξη που στήριζε η Ν.Δ.!”

Σχολιάστε